Ga naar inhoud

Tekst altijd zichtbaar met CSS


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo! Kan je met CSS er voor zorgen dat een tekst altijd zichtbaar is? Op http://members.home.nl/margreet25/CT/foto/examenfeest/index.htm heb ik aan de linkerkant een blok tekst. Als je naar beneden scrolltmoet het zichtbaar blijven, maar hij moet pas gaan verplaatsen als het stuk tekst bijna uit beeld is. Kan dit met CSS Een tweede: zouden gebruikers dit irritant vinden? Een derde: Ik kan het maken met javascript, maar ik heb de voorkeur voor CSS. Danku
Link naar reactie
Het is mijn persoonlijke website, dus met die klant kan ik nog wel wat onderhandelen.. Ik wil een stuk standaard tekst per onderwerp en een stuk tekst per foto als je met je muis eroverheen gaat. Als die tekst dan bovenaan staat kan je het dus niet lezen.. Maar raad je het me dan af? En als ik het wel doe, is het dan mogelijk dat hij niet direct verplaatst?
Link naar reactie
Zoals hier dus: [img:393d21d06a]http://members.home.nl/margreet25/CT/1.jpg[/img:393d21d06a] [img:393d21d06a]http://members.home.nl/margreet25/CT/2.jpg[/img:393d21d06a] Op de 2e afbeelding is het stuk tekst nog niet verplaatst, omdat het sowieso nog te zien was. [img:393d21d06a]http://members.home.nl/margreet25/CT/3.jpg[/img:393d21d06a] Nu is het wel verplaatst omdat aners de bovenste regels niet te lezen was. Duidelijk?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...