Ga naar inhoud

Geen subdirectories weergeven in de adresbalk v.e. browser.


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:c99f92756e="BelgiumBoy_007"]Door de site in een frame te zetten.[/quote:c99f92756e][code:1:c99f92756e]<html> <head> <title>TITEL VAN JE SITE</title> <frameset rows="*,1" framespacing="0" border="0" frameborder="NO"> <frame src="HIER DE PAGINA WAAR HIJ NAAR MOET VERWIJZEN" name="content" scrolling="yes" noresize> </frameset> </head> <body> </body> </html>[/code:1:c99f92756e] En dit in een bestand zetten genaamd home.html ofzo, keej Greetz bart. :lol:
Link naar reactie
dat is overigens ook wel een erg beroerde frameset die hier genoemd wordt.... de frameset tussen de <head> tags, 1 frame niet specificeren en daarna nog een body element ook? Niet bepaald hoe het hoort... [code:1:51fa55766a]<html> <head> <title>Titel van de site</title> </head> <frameset> <frame src="contents.html"> <noframes> geen frames </noframes> </frameset> </html>[/code:1:51fa55766a] dat is al beter.. als je al frames gebruikt
Link naar reactie
dat het werkt is alleen doordat de browsermaker(s) erg hun best doen om ook niet goede code toch goed te renderen. Maar in principe heeft de mark-up en de volgorde daarvan wel degelijk een functie. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de omschrijving van het <head> element van het w3c: [quote:8a52a7d299]The HEAD element contains information about the current document, such as its title, keywords that may be useful to search engines, and other [b:8a52a7d299]data that is not considered document content[/b:8a52a7d299]. [b:8a52a7d299]User agents do not generally render elements that appear in the HEAD as content.[/b:8a52a7d299] They may, however, make information in the HEAD available to users through other mechanisms.[/quote:8a52a7d299] framesets behoren wel degelijk de content en zouden browsers zich dus goed aan de regels houden (en sommige browsers doen dat) dan wordt heel je frameset dus niet weergegeven. Ook als je bijvoorbeeld later nog eens software zou loslaten op je pagina, om bijvoorbeeld op elke pagina iets toe te voegen of aan te passen. Die verwachten een bepaalde volgorde of een bepaalde inhoud. Misschien kijkt het wel of er op die pagina een <body> of een <frameset> tag staat, om te zien of het om een frameindex gaat, omdat deze volgens de regels niet samen kunnen voorkomen. Dat lukt dus niet als je toch een <body> tag toevoegd, of dat nu uit gewoonte is of niet. Een andere browser zou een foutmelding kunnen geven omdat je de inhoud van 1 frame niet opgeeft, dan krijgen de gebruikers van zo'n browser elke keer een foutmelding. Bedenk wel dat internetsites steeds meer ook door alternatieve browsers bezocht zullen worden, zoals die in telefoons en pda's of wellicht die op pakken melk in de toekomst. Daarom wordt het steeds belangrijker dat de gemaakte afspraken over de volgorde en waar je tags wel en niet mag gebruiken gewoon goed volgt. Dat voorkomt problemen.
Link naar reactie
Stomme vegelijking, maar hij gaat wel op.. Stel je hebt een auto. Maar de maker heeft het stuur achterin gezet. Het werkt allemaal prima en je kan gewoon sturen, maar ja.. normaal is het niet. Op een gegeven moment is er iets kapot, dus ga je naar een garage. Maar ja, die kijkt je een beetje raar aan en zegt.. hier kan ik niets mee hoor, die auto zit niet normaal in elkaar. De auto moet gekeurd worden voor de APK, maar dat lukt mooi niet met zo'n stuur in de achterbank, want het is niet volgens de regels. Op een gegeven moment besluit de regering dat het mooi is geweest met al die rare auto's met zo'n stuur op de achterbank niet meer mogen en dus moet je de wagen laten ombouwen, zodat het wel weer aan de regels voldoet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...