Ga naar inhoud

bovenste rand van tabel valt weg


Aanbevolen berichten

In een style sheet mag je geen HTML gebruiken!! Check die site ook maar is in Mozilla... Daarnaast mogen CLASS en/of ID namen niet met een nummeriek teken beginnen... Nog wat: ga AUB het ALT attribuut gebruiken voor je plaatjes. Niet alleen voor mij, maar ook voor Google, die anders je site zo goed gaat indexeren (en voor accessibility red.).
Link naar reactie
Maar goed, nu terzake. De tip van Wimb werkte direct, bedankt! Verder: div&span ben ik inderdaad net aan het leren. Kijk op de site zelf: [url]http://home.wanadoo.nl/wout.vansorge/werk/frame2.htm[/url] Kunnen jullie me vertellen wat ik er nou van code van moet bakken in navigatie.htm ?? (ooit ga ik wel kaas eten van deze ongein ;-p ) Oja, eennnnuhhh eigenlijk is geen tabellen gebruiken onzin, zolang het doet wat je wilt bereiken, maar goed, ik wil het gewoon kunnen, dus kom maar op :D
Link naar reactie
Dat screen shot inderdaad (er is er ook maar een op deze pagina, een linkje zou fijner zijn, hoewel de meeste mensen het effect zelf wel kunnen nagaan). Misschien is het handig dit is door te lezen: http://www.alistapart.com/articles/slidingdoors/ en deel 2: http://www.alistapart.com/articles/slidingdoors2/ . Tabellen gebruiken voor layout is zeker te weten onzin, maar ik dacht dat het topic over jouw probleem ging? Niet over mijn onderschrift. Frames gebruiken is eigenlijk ook niet zo'n goed idee. Zeker niet voor webpagina's waar het eigenlijk niet meer nodig is (minder toegankelijk, slechtere indexering, etc.).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...