Ga naar inhoud

[CSS] Kop klopt niet in Mozilla


Aanbevolen berichten

Bedankt, het is gelukt. [quote:e314448bfc]Volgens de CSS klopt de kop prima onder Mozilla, het is IE die 'm niet juist weergeeft! [/quote:e314448bfc] Ik bedoelde eigelijk dat ie em weergeeft zoals ik bedoelde in IE... Ik weet dat ie niet altijd zo juist is. Maar mag ik vragen waarom IE het dan altijd zo slecht doet met CSS? Waarom doet Microsoft daar niets aan dan?
Link naar reactie
Het hangt af van de mensen in het ontwikkelteam. Zo was IE op de Mac één van de eerste en lange tijd de beste op het gebied van CSS, dit met name onder invloed van [url=http://tantek.com/]Tantek Çelik[/url]. Helaas is de ontwikkeling ervan stopgezet. Op het Windowsplatform heeft er blijkbaar nooit druk achter gestaan. Pas nu Mozilla en andere browsers er erg goed in worden en de voordelen en mogelijkheden van CSS zichtbaar worden heeft Microsoft er (terughoudend) interesse in. Het is dat ze eigenlijk niet achter kunnen blijven ondanks hun grote marktaandeel, maar anders zouden ze veel liever niet aan dit alles meedoen omdat ze er zelf op veel gebieden een andere mening op na houden. Het is allemaal sowieso een beetje vreemd, als je bedenkt dat Microsoft ook zitting heeft in het [url=http://w3.org/]W3C[/url]... - Bas
Link naar reactie
[quote:eeb4b723d3="BasHamar"]...Het is allemaal sowieso een beetje vreemd, als je bedenkt dat Microsoft ook zitting heeft in het [url=http://w3.org/]W3C[/url]... - Bas[/quote:eeb4b723d3] Tja en dat ze dus "samen" hebben gewerkt aan de ontwikkeling van CSS Totdat MS besloot een patent op CSS aan te vragen (en dat inmiddels ook gekregen heeft) Einde samenwerking. IE heeft zo'n beetje de slechtste CSS onderseuning van alle browsers en dat terwijl ze "tecnicaly" de eigenaar van CSS zijn. Erg dubieus!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...