Ga naar inhoud

sitecheck Haastrecht


anoniem

Aanbevolen berichten

hallo allemaal, ik wil graag jullie mening horen over deze site. ik ben van plan om de site binnenkort te veranderen door tabellen te vervangen met css nu wilde ik eerst nog ff een sitecheck doen zodat ik eventuele aanbevolen wijzigingen mee kan nemen bij het om(her)bouwen van de site. de link is [url]http://members.lycos.nl/bennygek/index.php[/url]
Link naar reactie
dat weerkamer in de status balk blijft staan heb ik nu zelf ook. het is me eigenlijk nog nooit opgevallen en ook niet de bedoeling. ik weet ook niet hoe het komt of hoe ik er af moet komen heb de code gewoon van de site van weerkamer gekopieerd en geplakt. ik kan hem er af halen maar ik vond juist dat hij me site wat opvrolijkte vind mn site zelf namelijk ook grafisch niet geweldig ben dan ook bezig met ander logo. zal ik hem er af gooien? of hinderd het niet zo veel?
Link naar reactie
<table border=1 bordercolor="#cccccc" cellpadding=5 cellspacing=0> <tr><td width=200 bgcolor="#f6f6f6" class=text align=center> <img src="img/wh.gif" height=146 width=167> <br>Het wapen van Haastrecht </td></tr> </table> <P> <table border=1 bordercolor="#cccccc" cellpadding=5 cellspacing=0> <tr><td width=200 bgcolor="#f6f6f6" class=text align=center> <a href="http://weerkamer.nl/" onMouseOver="window.status='[b:3974fa0a34]De Weerkamer[/b:3974fa0a34]'; return true;" target="_BLANK"> <img src="http://weerkamer.nl/weer/weeranimatie/weeranimatie.fpl" width="112" height="69" border="0"></a> </td></tr> </table> Ik zag dit staan is volgens mij de code van de weerkamer denk dat ik de oplossing wel voor je weet! Zie dik gedrukte tekst!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...