Ga naar inhoud

Tabel met ronde hoeken


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:f29a2e2675="gerben"]Men heeft mij diverse malen hetzelfde gevraagd over [url=http://www.weballey.nl/]mijn site[/url]. Als je in de source kijkt, zie je dat alle rondingen gedaan zijn met graphics. Misschien dat het wel mogelijk is met VML, maar dan zal het niet in alle browsers werken.[/quote:f29a2e2675] hmz wat me opvalt is dat die rondingen niet dezelfde radius hebben.. of kijk ik nu scheel :roll: :wink:
Link naar reactie
[quote:cbcc47af35="gerben"]Men heeft mij diverse malen hetzelfde gevraagd over [url=http://www.weballey.nl/]mijn site[/url]. Als je in de source kijkt, zie je dat alle rondingen gedaan zijn met graphics. Misschien dat het wel mogelijk is met VML, maar dan zal het niet in alle browsers werken.[/quote:cbcc47af35] VML? Bedoel je niet [b:cbcc47af35]VRML[/b:cbcc47af35]?[/b]
Link naar reactie
[quote:2ef7f405b2="Rynus Rein"]VML? Bedoel je niet [b:2ef7f405b2]VRML[/b:2ef7f405b2]?[/b][/quote:2ef7f405b2] VRML = Virtual Reality Modeling Language VML = Vector Markup Language [quote:2ef7f405b2="oeroe"]hmz wat me opvalt is dat die rondingen niet dezelfde radius hebben.. of kijk ik nu scheel [/quote:2ef7f405b2] Neu, er zijn drie verschillende radii. Die laatste css oplossing is dus ook gedaan met graphics.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...