Ga naar inhoud

[menu check]


Aanbevolen berichten

Al een lange tijd een menu op mijn site, zie: http://home.wanadoo.nl/fred.kitty/ Ik heb nu een andere menu structuur gemaakt, zie: http://home.wanadoo.nl/fred.kitty/test/test.htm Deze wil ik bovenaan mijn site zetten, content eronder ipv nu content ernaast. Nu heb ik toch weer twijfels en daarom vraag ik hierbij jullie om commentaar/suggesties. ps. Ik merk trouwens dat het "opzetten" van de nieuwe menu enige tijd duurt. Hebben jullie daar ook last van ??
Link naar reactie
[quote:6e89ebc39b="lody29"]bij je 1ste site zie ik geen uitschuif menu[/quote:6e89ebc39b] Dat klopt, erg statisch vond ik zelf. [quote:6e89ebc39b="lody29"]bij de tweede merk je niet eens dat hij uitschuift, dwz snel zat![/quote:6e89ebc39b] Da's mooi ! 8) [quote:6e89ebc39b="lody29"]ff een vraagje over je menu: kan je in je menu niet met <a href=""> werken? ik zie dat je javascript hebt gebruikt, is hier een speciale reden voor of...? [/quote:6e89ebc39b] Mijn site is dermate groot dat ik mijn site in principe of 2 verschillende locaties heb staan: http://home.wanadoo.nl/fred.kitty/ en http://fredscorner.ezthemes.com Als dat overal bij zet dan wordt mijn menu in kb's veel groter, vandaar javascript. Of er moeten slimmere manieren zijn ??
Link naar reactie
[quote:c7a65a4d78="allcheats"]Is het normaal als ik mijn muis van de knoppen afhaal dat de balk uitgeklapt en al blijft staan lijkt mij van niet??? Kijk daar eens na is nogal storend weet niet of je er last van hebt als je hem toepast maar zo als nu heb ik er wel last van. CYA[/quote:c7a65a4d78] het menu verdwijnt hier op school na enkele seconden weer, dus das geen probleem volgens mij.
Link naar reactie
[quote:9ea349c13e="allcheats"]Is het normaal als ik mijn muis van de knoppen afhaal dat de balk uitgeklapt en al blijft staan lijkt mij van niet??? Kijk daar eens na is nogal storend weet niet of je er last van hebt als je hem toepast maar zo als nu heb ik er wel last van. CYA[/quote:9ea349c13e] Ooit van leestekens gehoord? Hier klapt ie trouwens ook weer gewoon in. Welke browser gebruik je?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...