Ga naar inhoud

Sitecheck!


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik dreig niet. Wie heeft het hier over scripten? Dat ik je vroeg op jij zelf die header hebt gemaakt heeft een reden: dan kan je dat menu in die header verwerken, geen gekke vraag, geen onzin, gewoon een heel normale vraag. Als je nou gewoon eens eerlijk bent, en zegt hoe en wat dan kunnen we je helpen, eerder niet, je draait er maar omheen.
Link naar reactie
ik heb de pagina zelf gemaakt en zelfs de header :lol: helaas ben ik voor alleen zon hader al 5 uur bezig ik probeer iets van die site te maken maar ben een leek op het websitedesign gebied Ik laat de logo's maken en iemand kijkt naar database. Het uiterlijk doe ik nu en ik snap veel dingen niet. Een groot probleem voor mij is om bv menu in die header te maken. Ik kan geen mooi menu vinden en weet bijvoorbeeld niet hoe je die dan laat oplichten als je erover heen gaat, zulke kleine dingen als jullie zouden kunnen helpen dan lijkt me dat fijn! gr.
Link naar reactie
[quote:b1d23bb806="Driversr"]ik snap geen xxx van al die woorden [even later gepost door jou] als jullie zouden kunnen helpen dan lijkt me dat fijn! [/quote:b1d23bb806] We willen je wel helpen, maar je snapt er toch nix van, je kunt van ons niet verwachten dat we normale termen op een andere manier kunnen uitleggen, dat heeft gewoonweg geen zin. I 4 1 heb je al genoeg aanwijzingen gegeven, maar je begrijpt ze niet.
Link naar reactie
Phrea is misschien een beetje "straight to the point" maar heeft wel gelijk. Het punt is gewoon, dat als je een geavanceerde beleggerssite wil maken (ik neem aan dat je dat wil, gezien de tekst op de site), je echt wel wat meer nodig hebt frontpage. Je zal je gewoon moeten verdiepen in HTML, Javascript, PHP, ASP en wat al niet meer. Je moet gewoon niet verwachten dat hier alles wordt voorgekauwd. Dus uithuilen en opnieuw beginnen.
Link naar reactie
weinig opbeurend die zg. 'hulp' van de ouwe rotten.... Deze begrijpen blijkbaar niet(of willen niet begrijpen) dat er ook echte leken zijn die op een simpele manier sites willen maken (zonder uitgebreide kennis van html etc). Toch nix mis mee om sites te maken met allerhande software wat geen kennis van html vereist?? Op deze manier jagen jullie van dit forum goedwillende mensen weg. Niet de bedoeling neem ik aan! greetz Rinus
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...