Ga naar inhoud

phpBB


Aanbevolen berichten

Ik heb een site gemaakt met Frontpage en wil er een forum inzetten. Nu vind ik dit forum waar je dit nu in leest mooi en heb hem gedownload bij http://www.phpbb.com/. Nu is mijn vraag kan ik die in mijn webpagina krijgen. zo, ja hoe dan??? of weet iemand een betere manier om een forum te maken. Ik plaats ze op een wanadoo site, waarvan ik had begrepen dat het soms problemen heeft met html. (kan best zijn dat ik het nu helemaal mis heb) Alvast bedankt
Link naar reactie
nope ik zelf ben ook slachtoffer van wanadoo.. gelukkig binnekort adsl :lol: Mare alle internet providers waar je gratis ruimte hebt krijg je meestal alleen maar ondersteuning voor html en een misschien een aantal cgi-scripts. Je kan dus geen eigen forum hosten. Je zou je dus moeten registren bij een website die gratis forums aanbied. Wil je een eigen forum wat lijkt op dit zou ik je [url=http://www.boardnation.com]boardnation[/url] aanraden. Dit heeft ongeveer dezelfde funties als dit board. Alleen je host het niet zelf.. dat is het verschil.
Link naar reactie
dat was gewoon een opmerking. die overgens ook nog eens terecht was, want als een provider geen html ondersteunt op de webspace die hij aanbied, ben je ver van huis :wink: html is de "standaard" internet taal, die vrijwel overal gebruikt wordt om internet pagina's te maken. dan heb je nog allerlei "uitbouwsels" van die html (of andere standaard taal) om andere dingen te doen dan alleen tekst en plaatjes weer te geven. zoals een forum, formulier script, tellers etc. met die scripts kun je vaak ook "gevaarlrijke" dingen doen, vandaar dat die vaak niet geaccepteerd worden. dan zou iemand namelijk zo de server uit de lucht kunnen halen.
Link naar reactie
by the way, boardnation is uit de lucht: [quote:59bcdcd593]Signup Now We are sorry but all free forums are currently sold out, we are unsure when more will become available.[/quote:59bcdcd593] staat er op de site. maar er zijn nog legio (gratis) alternatieven, en daar hebben we onze goede vriend google voor! succes, jules
Link naar reactie
Ja boardnation accepteert dan ff tijdelijk geeen nieuwe inschrijvingen. Dit is echter een heel goed board wat helemaal gratis is. Geen reclame Snel Eigen opmaak zelf helemaal aanpassen naar eigen smaak Nadeel dat het in het in het engels is. Bij [url=http://users.boardnation.com/~lisse1139/index.php]mij[/url] werkt het perfect.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...