Ga naar inhoud

Mijnkever.be vernieuwd


anoniem

Aanbevolen berichten

De site vind ik erg goed en volledig. De lay-out vind ik erg mooi !!! Echter je gebruikt nu 3 verschillende lettertypes. Ik zou het maximaal bij 2 houden. Misschien het menu in hetzelfde lettertype als het font van je titel. Bij de home zie je advertenties van andere kevers door het scherm heen gaan. Als je er met je muis op komt kan je er niets mee. Het lijkt me logisch dat je er dan op kan klikken en iets meer info kan krijgen over die auto. Misschien is een extern style sheet gebruik wel wat handiger. Dan kan je ook de formulieren die je gebruikt in dezelfde style zetten. (op het forum gaat er nu ook een onderwerp over CSS misschien wel handig). Misschien kan je dan beter een link underline en een betere kleurverandering geven, aangezien de hover nu niet veel verschild. greetz oeroe
Link naar reactie
Ook ik heb vooral wat aan te merken op de lettertypes, gebruik een uniform lettertype, dat werkt fijner. Bovenstaande poster heeft nog een keer opgelet: die scrollende plaatjes, die zouden idd klikbaar moeten zijn, maar nog liever: NIET scrollend, dat is erg vervelend op een infosite. Daarnaast heb ik ff op dat forum geklikt, en de navigatiebar van mijn browser wordt daar weggemoffeld, dat is niet echt handig [understatement] voor een forum, een forum dient zo navigaarbaar als maar mogelijk te zijn, daar horen o.a. de back- en forwardbuttons bij. Verder redelijk prettige site, goed en eenvoudig van design en opzet waardoor de site redelijk overzichtelijk en intuitief is. Oh, nog 1 ding: die chat, dat is java, begin daar ajb niet aan, maak dan liever gebruik van een [stoute spam starts here :D ][url=http://www.phreairc.com]gratis irc service[/url] [/stoute spam :D ].
Link naar reactie
[url=http://members.lycos.nl/djamn/screens/mijnkever.jpg]opera6[/url] niet heel erg maar toch storend. verder een mooie site. wat oeroe al zei stylesheets extern, font-tags eruit. alle html in kleine letters. type toevoegen bij javascript als attribuut. dus zo <script type="text/javascript"><!--script hier--></script>. misschien leuk om [url=http://www.designhulp.nl/index.php?subjectID=2&subCatID=119&scName=HTML+voor+beginners&readTopic=23]dit[/url] toe te voegen. je site is nml helemaal af, maar de kleine dingen maken hem compleet. grtzz..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...