Ga naar inhoud

update wallpapersite


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo, Ik heb 't een en 't ander aangepast aan mijn site (sommige dingen onder aanraden van jullie), en er zijn een pak nieuwe foto's bij (o.a. bij auto's en moto's , bloemen, ... Graag jullie oordeel en eventueel nog enige tips. ps : dit is geen site met veel tuterkes en belleks, gewoon wallpapers, ik ben niet zo voor die homepages waar men zijn hele leven verteld incluis dat van de vrienden.
Link naar reactie
Ik zou niet zo trots zijn op dat frontpage logo :wink: (dat het overigens niet doet) De home knop is niet echt intuitief en steekt te veel af van de rest van de site. De table hier: http://users.skynet.be/freewallpapers/back_to_maps.htm Zou ik een andere bordercolor geven, en voor de auto ook gewoon een kleine versie van een foto, en geef alle thumbnails dezelfde breedte & hoogte. (Lijn de cellen dan ook evenwijdig uit) Op deze pagina heb je ook 2 verschillende knoppen met dezelfde functionaliteit. Verder wederom applaus voor je minimalisme.
Link naar reactie
Ziet er netjes uit, zeker als je bekijkt hoe je eerste versie was. M'n complimenten. :) p.s. Een schoonheidsfoutje, vergeet niet je pages een naam te geven, dit http://users.skynet.be/freewallpapers/[color=blue:dbe2c19481][u:dbe2c19481]new_page_17.htm[/u:dbe2c19481][/color:dbe2c19481] ziet er een beetje slordig uit. :wink:
Link naar reactie
[quote:3ffd6c9def="rombaft"]......maar ik slaag er niet in om de cellen uit te lijnen.......[/quote:3ffd6c9def] Bij table properties (rechtsklikken in je tabel) alignement aangeven + width in pixels voor een vaste breedte, width in procenten voor een breedte die zich aan het browservenster aanpast. (Dit kan je overigens per cel apart definiëren bij cel properties) zie: [url=http://www.stoutjes.nl/images/tabel.jpg][color=blue:3ffd6c9def][u:3ffd6c9def]table properties[/u:3ffd6c9def][/color:3ffd6c9def][/url]
Link naar reactie
kwesrie van die tumbnailes, als je previews via topic aanklikt heb je er max 10 of zo, de site is idd kaal maar het is nu niet echt mijn bedoeling om er een kermisatractie van te maken, en nog het feit dat de foto's al groot genoeg zijn en al tijd genoeg in beslag nemen om gelaad te worden, als er nu nog een heleboel kleurtjes en knopjes en kadertjes bijkomen is het helemaal om zeep.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...