Ga naar inhoud

2 frames gewijzigd met 1 button, button geen rollover meer.


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo, ik heb nu met 1 button 2 frames gewijzigd. Dat lukt allemaal. Alleen dr is een klein probleembje: De button is niet meer een rollover :cry: Wat kan ik hier aan doen?? ik zal hier ff mijn link zetten:[url]http://www.revius.cvog.nl/doorn[/url]en dan klikken op rooster en dan ik ben een leerling. De button "v4" die wijzigd de 2 linken. Het wijzigd het bovenste frame, zal dr ff in zetten dat het is gewijzigd en het laat in zn eigen frame het rooster zien. De andere buttons zijn nog niet gewijzigd zodat ze 2 frames tegelijk openen. Het enige wat ik nu wil weten is hoe ik toch die 2 frames kan wijzigen tegelijk, maar ook mn v4 button een roll-over houden. ik zal hier ook even de bron plaatsen van het desbetreffende stukje: [code:1:94e60d6abe]<a href="weekrooster/H4.html" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image5','','buttons/h42.gif',1)"><img src="buttons/h41.gif" name="Image5" width="99" height="28" border="0"></a><a href="#" onClick=" parent.boven.location='boventerug.html'; parent.Algemeen.location='weekrooster/V4.html'; return false; ">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<img src="buttons/v41.gif" name="Image6" width="99" height="28" border="0">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</a><a href="weekrooster/H5.html" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image7','','buttons/h52.gif',1)"><img src="buttons/h51.gif" name="Image7" width="99" height="28" border="0">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</a><a href="weekrooster/V5.html" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image9','','buttons/v52.gif',1)"><img src="buttons/v51.gif" name="Image9" width="99" height="28" border="0">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</a><a href="weekrooster/V6.html" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image8','','buttons/v62.gif',1)"><img src="buttons/v61.gif" name="Image8" width="99" height="28" border="0"></a><br> <br>[/code:1:94e60d6abe]mmm :-? hier word je niet echt wijzer van :-? kijk dan zelf maar ff in de bron. ALVAST HEEL ERG BEDANKT, wouter
Link naar reactie
[code:1:eeede962ae]<a href="#" onClick=" parent.boven.location='boventerug.html'; parent.Algemeen.location='weekrooster/V4.html'; return false;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <img src="buttons/v41.gif" name="Image6" width="99" height="28" border="0">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</a>[/code:1:eeede962ae] Volgens mij vergeet je bij de V4-button gewoon de onmouseover en onmouseout tags. Ik zie alleen een onClick tag staan.
Link naar reactie
het is gelukt!! wat Marcel Fritschy zei, dr miste een aanhalingsteken hier is de code: [code:1:34e15cfb93]<a href="#" onClick=" parent.boven.location='boventerug.html'; parent.Algemeen.location='weekrooster/V4.html'; return false;" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image6','','buttons/v42.gif',1<img src="buttons/v41.gif" name="Image6" width="99" height="28" border="0</a> [/code:1:34e15cfb93] iedereen bedankt!!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...