Ga naar inhoud

Ik zoek een SIMPEL webpag-opmaak-programma


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo! Is de eerste keer dat ik op dit forum kom en ik zie allemaal zeer professionele posts over dingen die mij onbekend zijn. Ik ben dus, zogezegd, een ontzettend groentje maar ik wil [b:f9a6669d28]wel[/b:f9a6669d28] een webpage opmaken... :roll: Ik heb (en nu gaat iedereen lachen) zo'n standaard stukje software gekocht van DataBecker, "Eigen Homepage". Lukte deze groen prima maar je kan niet eens thumbnails en foto's met EIGEN gekozen formaat plaatsen, alleen maar standaard klein. Kortom er zitten nogal wat beperkingen aan. [b:f9a6669d28]VRAAG: Kan iemand mij een progje aanbevelen waar je simpelweg thumbnails met foto's en tekst kan opmaken en uploaden? Ik heb het geprobeerd met een standaard opmaakfunctie met layout in Photoshop maar CuteFTP geeft op het laatst allerlei errors die ik niet kan vertalen...:roll: :roll: [/b:f9a6669d28] [b:f9a6669d28]Alvast Bedankt![/b:f9a6669d28]
Link naar reactie
Het kan ook gewoon in word (opslaan als html), frontpage is ook goed en gebruiksvriendelijk. Dreamweaver is ook goed, maar meer voor wat ervaren gebruikers. Maar ja, als je meer functies wil, zal je toch een iets gespecialiseerder prog moeten gebruiken. Ik zou zeggen probeer frontpage. Als het niet lukt kan je altijd hier je vragen stellen.
Link naar reactie
[quote:4359c65d0c="localhost"][url=http://www.macromedia.com/software/contribute/]Macromedia Contribute[/url]. En gebruik aub niet Word voor het schrijven van html. Dat is geen html![/quote:4359c65d0c] dat eerste is volgens mij een cms met dat tweede ben ik het compleet met je eens. En ik wil er iets aan toevoegen, gebruik geen frontpage, maar zoiets als dreamweaver (download ff een trial). Want met frontpage is het net als met word, tenzij je zelf alles wilt nachecken.
Link naar reactie
[quote:b88b8fdc91="termin8or"]gebruik geen frontpage, maar zoiets als dreamweaver (download ff een trial)[/quote:b88b8fdc91]Wetende dat ik hier spijt van ga krijgen raad ik je toch aan om Frontpage te gebruiken. De drempel is namelijk veel lager dan bij Dreamweaver. Leer spelenderwijs wat HTML en stap dan over op Dreamweaver (liever vroeg dan laat) waar de mogelijkheden veel groter zijn maar wat voor beginners minder toegankelijk is. - Bas
Link naar reactie
ik zie nu dat je simpel met caps lock aan had geschreven, dan is frontpage misschien wel het makkelijkst. Maar ik zou eerst nog even dreamweaver proberen (toch gratis trial, dat doet microsoft ze niet na (of wel?), want als je dat kan zit je toch al een stuk meer in de richting van wat het uiteindelijk moet worden (kladblok :wink: ).
Link naar reactie
[/b]Allemaal haretlijk ebdankt voor de reacties. Ik heb es gekeken op die site voor 1stpage2000 en die ben ik nu aan het downloaden want ik ben een luie zak hehe. HTML? Een andere keer. Heb gezien dat CoffeeCup ook iets is dat voor mijn soort aantrekkelijk is; "This HTML editor helps you build your website without ever seeing an HTML tag. " :D :D :D Ik ga eerst eens kijken wat ik van 1stpage kan maken, anders Coffeecup en als het helemaal niks wordt kom ik wel weer even heir langs met mijn frustraties :wink: bedankt!
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...