Ga naar inhoud

Plaatje linken


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, Vroeger las je wel eens op sites dat het niet op prijs werd gesteld dat er vanuit andere websites rechtstreeks naar plaatjes werd gelinkt. Prima. Nu probeer ik dat in een andere situatie wel te doen, maar op de een of andere manier lukt het me niet. Ik weet niet wat ik verkeerd doe. Ik tik in HTML de link <img src:"http://www.adres.nl/plaatje.jpg"> Het plaatje staat in de home directory van de betreffende pagina. Helaas zie ik niet het plaatje naar voren komen op de plek waar ik hem hebben wil. Wel komt er zo'n geweldig blokje met rood kruisje. Trouwens, blokje in kwestie is wel precies zo groot als het plaatje is (dat laat mij denken dat hij wel enigszins snapt hoe het plaatje eruit moet zien. Nee, ik heb geen width en height gebruikt in de img src). Wat zou de oorzaak kunnen zijn? Is de pagina waar ik naar probeer te linken soms beveiligd tegen dat doorlinken (ik heb niet kunnen vinden dat ik niet zo mag linken, maar misschien is het tegenwoordig wel gewoon standaard). Is de pagina waarvanaf ik probeer te linken misschien beveiligd tegen het linken van een plaatje? Is er misschien toch iets mis met mijn HTML tekst? Hoe kan ik dat zien? Ben bang dat ik ergens toch illegaal bezig ben anders zou hij het toch wel doen? Maar kan het nergens vinden. (Dat moet toch ergens bij de voorwaarden of zo staan?). Ik heb geprobeerd te zoeken op eerdere berichten, maar kon het niet vinden. Bedankt alvast!
Link naar reactie
Sorry? Anti-leech? Leech is een bloedzuiger? Dus soort anti-zuig functie? Klinkt logisch. Kan ik dat op een of andere manier zien? Ik probeer het plaatje weg te halen bij mijn eigen site van geocities (www.geocities.com/poembaa). Weet iemand misschien (als Geocities die block heeft) een andere (gratis) homepage provider waar dat wel zou kunnen? Of zit ik echt in het illegale circuit? (bedankt trouwens he!)
Link naar reactie
Dat hebben we wel, maar de helpdesk daar kan me niet verder helpen. We hebben nl een www adres dat ge-redirect wordt naar een andere server. Op die server krijg ik geen rechten (organisatorische redenen). Dus wil ik verwijzen naar plaatjes elders. Die provider kan ik dus niet naar verwijzen, want die redirect meteen door naar die andere server. Dus zoek ik een (gratis) provider waar ik plaatjes kan plaatsen. In ieder geval totdat dat gedoe met die externe server is opgelost. Ik zal eens kijken bij lycos of MSN. Dankje!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...