Ga naar inhoud

stats website


anoniem

Aanbevolen berichten

Nedstat werkt enigszins vertraagd. Jouw pagina wordt eerst opgeroepen, vervolgens de teller via een plaatje. Dat kan een timeout geven, maar de bezoeker kan ook al op een volgende pagina zijn, zodat het niet meer opgevraagd wordt. Als het goed is, geeft Nedstat altijd minder aan. Zal overigens bij elke externe teller het geval zijn.
Link naar reactie
[quote:6c9e3679a5]Nedstat werkt enigszins vertraagd. Jouw pagina wordt eerst opgeroepen, vervolgens de teller via een plaatje [/quote:6c9e3679a5] Handig zou in ieder geval zijn om de teller zo vroeg mogelijk op de pagina te plaatsen zodat de kans dat de nedstatteller niet geladen wordt zo klein mogelijk is !! vr.gr.Smeenk :wink:
Link naar reactie
Dus zo? [quote:f191de0836] <DIV style="position: absolute; top: -20px; left: 0px"> <!-- Begin Nedstat Basic code --> <!-- Title: home --> <!-- URL: http://www.stoutjes.nl/yvar/home.htm --> <script language="JavaScript" src="http://m1.nedstatbasic.net/basic.js"> </script> <script language="JavaScript"> <!-- nedstatbasic("ACB3PgPu/PX3rPlNQgZsdL4UEMdg", 0); // --> </script><noscript> <a target="_blank" href="http://v1.nedstatbasic.net/stats?ACB3PgPu/PX3rPlNQgZsdL4UEMdg"><img src="http://m1.nedstatbasic.net/n?id=ACB3PgPu/PX3rPlNQgZsdL4UEMdg" border="0" nosave width="18" height="18"></a></noscript><!-- End Nedstat Basic code --></body></html><br> </div>[/quote:f191de0836] Dan verdwijnt het nedstats tekentje? (Ik ben (nog) niet zo erg thuis in html.) :-?
Link naar reactie
[quote:8864621108="smeenk"][quote:8864621108="rombaft"]tja dat zou misschien handig zijn, maar dan kom thet nedstat tekentje ook bovenaan te staan[/quote:8864621108] Oplossing: <DIV style="position: absolute; top: -20px; left: 0px">Hier je tellercode</div> Hij is wel niet zo netjes en werkt tevens niet onder Netscape :wink:[/quote:8864621108] Geen hoofdletters en kleine letters door elkaar gebruiken ;) En bedoel je met Netscape versie 4.xx?? Daar hou ik al heel lang geen rekening meer mee. Die loopt hopeloos achter.
Link naar reactie
Ik heb hem nu in mijn linkerframe gezet, die is het snelst geladen en aangezien dat frame constant blijft, telt hij ook maar één keer bij een sitebezoek en niet bij elke terugkeer naar home nog een keer. Ook is hij uit het zicht voor resoluties onder de 1280x1024. Ik denk dat ik zo wel tevreden :) ben. tx voor het meedenken.
Link naar reactie
[quote:8d460cec4a="rombaft"]zoals het u daar bij cowboy staat blijft stat als laatste om op te laden wan het staat nog altijd net boven </body>, ik weet trouwens niet of je zomaar die aanpassing mag doen zonder dat de teller zijn goede werking daar onder lijdt[/quote:8d460cec4a]Jawel hoor! De nedstatcode blijft ongewijzigd. <div style="position: absolute; top: -20px; left: 0px"> is een layer daarmee geef je de teller een vaste positie namelijk geheel aan de linkerzijde en 20 pixels hoger dan de bovenkant van je scherm [quote:8d460cec4a] Dan verdwijnt het nedstats tekentje? [/quote:8d460cec4a] Microsoft Internet Explorer accepteert deze positie en je nedstatteller is dus onzichtbaar. Volgens mij doet Netscape dit niet, ook niet de nieuwe versie. vr.gr.smeenk :wink:
Link naar reactie
[quote:bf983372c3="cowboyvar"][quote:bf983372c3="smeenk"] Microsoft Internet Explorer accepteert deze positie en je nedstatteller is dus onzichtbaar.[/quote:bf983372c3] Ja maar als de teller onzichtbaar is kan ik hem toch ook niet meer oproepen?[/quote:bf983372c3]Plaats de url van de teller: http://v1.nedstatbasic.net/stats?ACB3PgPu/PX3rPlNQgZsdL4UEMdg bij je favorieten en roep hem vanaf daar op :wink: vr.gr.smeenk
Link naar reactie
tuurlijk ze kunnen niet controleren of jij de teller wel of niet zichtbaar hebt staan zonder het na te lopen. je mag de teller in een div plaatsen en het wordt wel heel moeilijk als zij gaan kijken hoe die div is gepositioneerd. je zou hem ook onzichtbaar kunnen maken:[code:1:8daf80d4d2]visibility : hidden;[/code:1:8daf80d4d2]deze bovenstaande code in je stylesheet plaatsen van je div
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...