Ga naar inhoud

[SITECHECK]De dNb Webzijde


anoniem

Aanbevolen berichten

Met onzorgvuldig bedoel ik dat er te veel fouten in zitten (die je ook wel zonder onze hulp had kunnen verhelpen) zoals dode links en spelfouten en dat er geen moeite genomen is om er één geheel van te maken. phpnuke was (een van de) eerste gratis content management systemen. De sites zien er altijd hetzelfde uit: header + 3 kolommen. t.
Link naar reactie
Wat betreft de kleuren is het onze bedoeling om het allemaal in zwart/grijstinten te maken met idem letterkleuren en geel en blauw daarbij toegevoegd om dingen eruit te laten springen (svp niet op de downloadpagina letten want die moet ik nog doen). Inmiddels heb ik het kleurenschema voor de startpagina 'enigzins' gewijzigd en het 'Wat wij van U weten script' verwijderd. Voor de duidelijkheid: zoals de startpagina er nu uitziet, in die stijl willen we het zo'n beetje maken. Dus graag een mening over de startpagina zonder de onderliggende links want dat de overige pagina's nog niet "in één lijn" met de startpagina is weet ik zo onderhand wel. Aan de dode links wordt momenteel gewerkt. Bedankt voor jullie mening! :o
Link naar reactie
Nieuwe mainframe BETER. Snelheid met de plaatjes geen problemen en ik gebruik chello, wat toch niet bekend staat om de snelheid. Kan je de plaatjes van de pagina gif, jpeg niet in een pop-up plaatsen op maat van de plaatjes zelf(wel veel werk, ik weet het). Grijs-blauw en grijs-rood vind ik persoonlijk wel mooi. Alleen vallen je twee forums wat betrefd kleur dan uit de toon. Nog niet start alles op de zelfde pagina op, forums, Bens verhaal. Wordt dat nog veranderd of laat je dat zo ? Ik hoop dat je dat ook nog even veranderd. Maar je ben zeer zeker op de goede weg.
Link naar reactie
We zijn inderdaad nog op zoek naar een goed script om de plaatjes mee te laten zien en dat er dan ook gelijk een mogelijkheid komt om ze te downloaden (wat rechtsklikken dus overbodig maakt). Verder gaan we idd binnenkort zorgen dat alles binnen hetzelfde venster geopend wordt aangezien dit idd nogal irritant is... :o Het Forum wordt binnenkort ook onderhanden genomen. PS: gebruik zelf ook Chello (bij mij gaat 'ie wel lekker snel hoor :lol: :lol: )
Link naar reactie
[quote:168bfedd90="wouterwouter2"]heb ff je nieuwe mainframe gezien. goed. maar bijv. bij de plaatjes als je dan op zo'n plaatje klikt dan opent dat zich in een nieuw venser en als je dan trug wilt duurt dat lang(adsl). zou je de plaatjes en links niet gewoon in het middelste deel laten openen. Duz met frames werken??[/quote:168bfedd90] Bedankt voor het compliment :oops: Alleen wat betreft frames: daar hebben we een lange tijd mee gewerkt maar dat werden we een beetje zat omdat je qua tekstindeling e.d. nogal beperkt werd. Zodoende...
Link naar reactie
[quote:d647a5c5af="De huismeester"]Snelheid met de plaatjes geen problemen en ik gebruik chello, wat toch niet bekend staat om de snelheid.[/quote:d647a5c5af] Nou, ik "draai"ook onder Chello, maar heb echt geen mindere snelheid dan dat ADSL. Wat ik bij veel mensen heb getest. Dat komt in jouw geval waarschijnlijk omdat je in Rotterdam zit. (als dat tenminste klopt)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...