Ga naar inhoud

sitecheck


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:96e9a86e63="darkmage"][quote:96e9a86e63="Sora*"] Nog een oplossing is een midi-bestand maar de kwaliteit hiervan is afhankelijk van de geluidskaart van de persoon die de site bekijkt...Deze bestanden worden wel het meest gebruikt in pagina's, hoewel je uberhaupt weinig achtergrondmuziek tegenkomt op internetpagina's, omdat het door velen als storend wordt ervaren (bijvoorbeeld als de bezoeker al muziek aan heeft staan)...[/quote:96e9a86e63] MIDI lijkt mij niet verstandig voor een koor... midi is nl alleen noten + soort instrument... krijg je niet echt een stem mee :)[/quote:96e9a86e63] Ow als droes zijn eigen muziek erop wilde plaatsen zal dat inderdaad niet echt lukken ;) Maar dan blijft er weinig over aan mogelijkheden, vrees ik...Tenzij je flash toe gaat voegen? Maar dan blijven de laadtijden er nog :\
Link naar reactie
  • Reacties 48
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

aan Sora, ik heb de muziek in .wav formaat gezet omdat ik stukjes van ca 1 minuut wilde hebben daarna heb ik dat weer in MP3 formaat gezet maar zoals ik al zei werkte dat niet, De muziek afspelen ging alleen maar bij mensen met een ADSL verbinding, dus heb ik mijn toevlucht moeten nemen tot per muziek fragment een eigen pagina met achtergrond muziek, omdat dit eerst volledig wordt gedownload en dan pas afgespeeld. Alleen die achtergrond muziek is weer beperkt in zijn kwaliteit zodat het geluid ter nauwernood acceptabel is, iemand nog een beter idee?
Link naar reactie
[quote:989e8f4c3d="droes"]aan Sora, ik heb de muziek in .wav formaat gezet omdat ik stukjes van ca 1 minuut wilde hebben daarna heb ik dat weer in MP3 formaat gezet maar zoals ik al zei werkte dat niet, De muziek afspelen ging alleen maar bij mensen met een ADSL verbinding, dus heb ik mijn toevlucht moeten nemen tot per muziek fragment een eigen pagina met achtergrond muziek, omdat dit eerst volledig wordt gedownload en dan pas afgespeeld. Alleen die achtergrond muziek is weer beperkt in zijn kwaliteit zodat het geluid ter nauwernood acceptabel is, iemand nog een beter idee?[/quote:989e8f4c3d] Een mp3 van goede kwaliteit (eventueel ingepakt als .zip-bestand als je weet hoe dat moet) en dan een link daar naartoe zodat gebruikers het kunnen downloaden en gewoon vanaf hun eigen computer kunnen luisteren :) Voorbeeld: <a href="lied.mp3">Klik hier om mijn mp3 te downloaden</a> Maar bij sommigen (vooral XP-gebruikers) zal Internet Explorer deze toch gaan laden vanaf de website. Het misschien dan handig erbij te zetten dat als de bezoeker het bestand wil bewaren hij rechts moet klikken en dan "opslaan als" of "save as" moet kiezen :)
Link naar reactie
droes, mag ik je even wijzen op: [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=59999]Nieuw in Webdesign? Lees dit eerst...[/url], punt 9. Die staat er namelijk niet voor niets..... Het is niet de bedoeling dat iemand die kritiek geeft (ook al is het erg "ongezouten") afgezeken wordt. Wil je alleen maar complimenten, kijk dan eens op beginnersweb.nl.... ontopic: De site ziet er uit als de zoveelste frontpage site. Voor een eerste poging niet slecht, maar goed is iets anders. Een paar dingen die me opvallen: - kleurgebruik (combinaties) kloppen niet. - de FP hoverknopjes als navigatie komen mijn neus uit. - de foto op de eerste pagina is in gif formaat, maak daar jpg van. - De lay-out is rommelig (verschoven knopjes enzo) - Er wordt niet optimaal gebruik gemaakt van de schermruimte. - Ik mis een prijsoverzicht. - Ik mis een logo. Om even antwoord te geven op de "geluidsfragment-vraag": mp3 is toch de minst slechte oplossing. eventueel kan je een zgn flash-player gebruiken om de mp3's te spelen. Een andere optie is om ze te "streamen".... Maar voorlopig is er werk aan de winkel aan de site. grtzz t.
Link naar reactie
Het spreekt van zelf dat ik veel aanmerkingen krijg op de eerste website, dat is juist de bedoeling maar een opmerking als wissen en opnieuw beginnen zonder feitelijke onderbouwing dat is niet de bedoeling. Als er wordt gesteld wissen er deugt niets van want ......... dan is dat goed. Desondanks een heel nuttige exercitie geweest en zal er mijn voordeel mee doen. Dat verhaal van MP3 moet nog eens goed bekeken worden maar volgens mij is het niet zonder meer mogelijk in FP. Ik hoop dat ik tenminste fp2000 van die meneer mag blijven gebruiken. bedankt en vriendelijke groeten :oops: :P :evil:
Link naar reactie
Mijn HEMEL! Wat een discussie... ten eerste: [b:d2f318ebd7]u[/b:d2f318ebd7] vraagt om een sitecheck, Phrea niet. Daarom: Niet gepikeerd raken als u FEEDBACK krijgt. Ja we zijn broekies, snotneuzen, en ondergetekende is een blondie die zittend plast, maar heel veel van ons hebben hier een beroep / extra inkomensbron in. 1. Loop alle pagina's door en vul aub iets in bij <TITLE>. "Nieuwe Pagina 1 " is zo droevig... 2. De achtergrond en de kleuren van de headers zijn niet spannend. 3. Waarom applets voor de knoppen? 4. Het frontpage druipt er inderdaad af.(vervang "webontwerp: D.Soeteman sr & jr" met "webontwerp: Microsoft Inc.(C)" Echter moet ik wel zeggen dat de navigatie duidelijk is. Ik weet niet of ik zo gecharmeerd ben van het feit dat onderaan elke pagina dezelfde informatie staat. (Doe iets aan de borders van die table, dit ziet er zo..onaf uit) Dat was het zo'n beetje.
Link naar reactie
Misschien is [url=http://www.macromedia.com/software/dreamweaver/]Dreamweaver[/url] ook wel interessant (erg makkelijk om daarmee flash in een pagina te verwerken of tabellen te gebruiken, ik weet niet hoe dat in Frontpage zit...) en [url=http://www.evrsoft.com]1st page 2000[/url] is erg handig voor later als het echt nodig is in de code te gaan typen (u heeft dan handige hulpmiddelen zoals code die direct toegevoegd kan worden en een preview-scherm). De laatste is gratis, van de eerste is een 30-dagen probeerversie te downloaden, de volledige versie is "nogal" prijzig ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...