Ga naar inhoud

sitecheck


anoniem

Aanbevolen berichten

  • Reacties 48
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

Opbouwende kritiek: begin opnieuw. Neerbuigende kritiek: dit is weer 1 van de vele voorbeelden van hoe het NIET moet. Geen idee wat de mods met mijn post gaan doen, maar dit KAN gewoon niet als 1st level domain design. Dit is nog minderwaardig aan de gemiddelde homepage... Ik kan hier _echt_ geen opbouwende kritiek op geven, het is _te_ slecht. Ik vraag me weleens af: waarom mogen wij niet voor slager spelen, maar de eerste de beste frontpagegebruiker wel voor webdesigner? Laat het aan iemand over die er verstand van heeft, zeker in het geval van 1st level domains, hier zit echt niemand op te wachten.
Link naar reactie
1: Ik vind dat gedeelte onderaan elke pagina (informatie, boekingen, komende optredens) een beetje overbodig. Maak daar dan ook een link van in het menu links, in plaats van het telkens onderaan toe te voegen. 2: Wat meer informatie over de te komen optredens/enkele optredens terug. Zou wel leuk zijn. (waarom dat optreden, is er nog iets bijzonders bij gebeurt.) 3: Misschien ook een idee om wat te vertellen over de leden, waarom zijn ze er bij gekomen?
Link naar reactie
Iedereen is ooit begonnen met het maken van sites: Ik ben zelf ook nog niet zo lang bezig en ik vind het nog helemaal niet zo slecht wat je gemaakt hebt. Nog een tipje: verander de titel. Deze staat in je html-code tussen <title></title>, index als titel staat zo nog niet af. Nog een tipje: Gebruik overal je op je site hetzelfde lettertype, hiermee creer je een bepaalde stijl. Grz Bierk
Link naar reactie
meneer phrea ik heb even op de site gekeken welke onder Uw naam staat vermeld. Het ziet er prima uit alleen geen enkele hyperlink werkt maar is dat soms de extreem hoge kwaliteit waar U zich op beroept? Het taal gebruik heeft het niveau van een bejaarde nooit volwassene, ik ben niet vleiend maar ik zich tenminste[b:46e79f81d0] wat[/b:46e79f81d0] ik minder goed vind. Helaas kan ik tot nu toe niet veel van U leren. :wink:
Link naar reactie
Gedraag je ff een beetje, je bent hier net nieuw, deed ik ook toen ik hier nieuw was. Je kijkt eerst de kat uit de boom. En helaas ik _kan_ geen opbouwende kritiek geven, de site is er helaas niet naar, wat wil je dan, dat ik ga zitten liegen...?? Lijkt me niet. Uithuilen en opnieuw beginnen is mijn devies, het is niet anders. Voel je je door mij te zwaar in onterecht bekritiseerd of zelfs aangevallen, dan kun je er 1 van de mods op aanspreken.
Link naar reactie
[quote:813494fa1a="Phrea"][quote:813494fa1a="droes"]heb je nog websites gemaakt die het wel doen.[/quote:813494fa1a] Noop, nog nooit.[/quote:813494fa1a] ooit een site gezien die 100% perfect werkte in alle browsers? en mooi was? :-? :o maar goed, ik ken genoeg sites van Phrea die gewoon werken, en die nog goed bezocht worden ook. of ik links kan plaatsen, weet ik niet, vraag maar aan Phrea.
Link naar reactie
Inderdaad heb ik nu een link gevonden die wel werkte en wat ik vond maakte me duidelijk waarom dat zo goed verstopt was. Weleens gehoord van taalcontrole, geen overbodige luxe, ik heb wel begrepen dat foutloos taal gebruik één van de eerste vereisten is voor een goede website. Ik heb de indruk dat je van mij nog heel wat kan opsteken op dat gebied. Respect moet je verdienen, als je werkelijk zo'n oude rot bent ben je wel een trage leerling geweest.
Link naar reactie
Ziet er wel uit als een gezellig groepje mensen als ik zo die foto's zie :D Nog een klein dingetje dat me opviel: misschien is het beter als je die button-achtige dingen niet gebruikt binnen de pagina zelf, je kunt hier beter gewoon een link van maken (zoals die ook voorkomen, zo'n button is zo groot naast een naam om te e-mailen)...
Link naar reactie
@ Phrea, darkmage: Kunnen jullie zeggen wat jullie slecht vinden aan deze site? Naar mijn mening is alle tekst duidelijk te lezen, het is niet moeilijk om de verschillende delen te zien, en ik heb vele malen slechter gezien. (hoef alleen maar naar mijn eigen site te kijken). En zoals de topic starter al vermelde is het zijn [b:6f046b3a3a]EERSTE[/b:6f046b3a3a] site, zeker geen slechte prestatie.
Link naar reactie
[quote:c609e8ae4c="droes"]Inderdaad heb ik nu een link gevonden die wel werkte en wat ik vond maakte me duidelijk waarom dat zo goed verstopt was. Weleens gehoord van taalcontrole, geen overbodige luxe, ik heb wel begrepen dat foutloos taal gebruik één van de eerste vereisten is voor een goede website. Ik heb de indruk dat je van mij nog heel wat kan opsteken op dat gebied. Respect moet je verdienen, als je werkelijk zo'n oude rot bent ben je wel een trage leerling geweest.[/quote:c609e8ae4c] Om nu te gaan muggenziften is nu ook weer onnodig...Zo kan ik ook zeggen [b:c609e8ae4c]Wel eens[/b:c609e8ae4c] gehoord van taalcontrole, geen overbodige luxe, ik heb wel begrepen dat foutloos [b:c609e8ae4c]taalgebruik[/b:c609e8ae4c] één van de eerste vereisten is voor een goede website. (Als we zo beginnen is het eind zoek :p) @E Gozeling: daar heb je gelijk in, *herinnert zich zijn eerste site* Voor de duidelijkheid: ik neem hier geen standpunt in maar vind dat beide "partijen" op sommige punten gelijk hebben... [/2 cents]
Link naar reactie
[quote:f601440309="droes"]Inderdaad heb ik nu een link gevonden die wel werkte en wat ik vond maakte me duidelijk waarom dat zo goed verstopt was. Weleens gehoord van taalcontrole, geen overbodige luxe, ik heb wel begrepen dat foutloos taal gebruik één van de eerste vereisten is voor een goede website. Ik heb de indruk dat je van mij nog heel wat kan opsteken op dat gebied. Respect moet je verdienen, als je werkelijk zo'n oude rot bent ben je wel een trage leerling geweest.[/quote:f601440309] Het is goed met je, tot dat mensen met wat linkjes komen van mijn werk. Heh, wat ben jij erg zeg. Bind ff in, kijk uit je doppen en wees niet zo snel op je teentjes getrapt. Zeg, over welke site hebbie het eik? :P
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...