Ga naar inhoud

2 Sitechecks


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb net 2 sites gemaakt... http://www.ik-heb-lol-haha.tk (http://www.idowill.reallybites.com) & http://www.cafeconfusion.reallyrules.com Wat kan er nog bij??? en wat moet er weg??? Alvast bedankt. ps gemaakt onder 1024x768x32 (daar ook voor geoptimaliseerd) Dit is een begin en er moet nog veel info op gezet worden (cafeconfusion)
Link naar reactie
[quote:a3ad9c27df="Phrea"]Req [img:a3ad9c27df]http://www.phrea.com/forum/images/squaries/lockit2.gif[/img:a3ad9c27df][/quote:a3ad9c27df]Soms vraag ik me af of je nog wel iets anders kunt intikken, altijd dat gezeur om slotjes. Iedereen heeft het recht een check aan te vragen, hoe groot of klein zijn/haar kennisniveau ook.
Link naar reactie
Sites laden inderdaad allebei erg traag. Overgangen tussen de links vind ik erg langzaam. Ik heb niet voor niets kabel internet :roll: Verder stonden er op de "home" pagina van de eerste site veel rode kruizen... Fullscreen is inderdaad ook erg irritant, zeker als er geen exit knop of iets dergelijks op zit. Groeten, Wouter
Link naar reactie
Geinige eerste poging :D Wel veel js inderdaad. Intro's ben ik zowieso niet voor, maar dat is toch iets persoonlijks. Ik begrijp die hele introbizz totaal niet maar goed. Verder is het fullscreen niet echt handig. Mensen raken dan al snel in paniek omdat ze iets raars zien, en dichtklikken lukt dan ook nog eens niet wat weer frustratie opwekt lijkt me :wink:
Link naar reactie
[quote:add1efdf12="Bill Gates"]1e) Jij hebt echt _ieder_ Javascript ding dat je tegen kwam gebruikt heh? Erg, erg irritant. Niet meer verder gekeken hierdoor. 2e) Fullscreen => Alt-F4.[/quote:add1efdf12] ...en dit geeft dan wel enige waarde weer? Ik vraag niet zovaak om een slotje, nu wel gezien de check en de volstrekt waardeloze reacties erop.
Link naar reactie
het is wel een geinige site alleen denk ik dat er iets teveel jscript is gebruikt en hij is denk ik vooral voor de trotse bezitters van een 56k of langzamer te traag aangezien hij met adsl nog niet eens snel reageert sommige dingen zijn gewoonweg irritant, bv die dingen om je muis, wat heb je daar nou aan. voor de rest maak dat menuutje aan de pagina dmv een tabel of frames dit is ook ene beejte onzin alleen maar laten zien dat je een hoop jscript hebt gejat. Veel suc6 verder :wink: [quote:a1087f67ff]Sinds 25 oktober was het inderdaad pas de derde keer ja...[/quote:a1087f67ff] ==> lol
Link naar reactie
[quote:cf03ccb969="Bill Gates"]Sinds 25 oktober was het inderdaad pas de derde keer ja...[/quote:cf03ccb969] Goed, zoek ze dan allemaal ff op, want het is bull dat ik veel om slotjes vraag, en de keren dat ik het doe [de afgelopen dagen idd meerdere keren] is het altijd gerechtvaardigd. Duik dus ff de history in en laat zien wat je bedoelt. Doe er meteen ff wat statistiekjes bij, ook over anderen, lijkt me wel geinig. :)
Link naar reactie
Sorry: het was drie maal sinds de 21e... 1) http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=444076 2) http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=446900 3) Zie hierboven En nee, er komen geen stats, het is gewoon een feit dat je bij iedere check zo ongeveer loopt te zeuren over een slotje omdat jij vindt dat iemand zijn best niet gedaan heeft. Dat is jouw mening en die mag je wat mij betreft voor je houden. Verder: on-topic.
Link naar reactie
Je begrijpt het niet helemaal. Het slotje gaat er in deze niet alleen om de gevraagde check, maar ook om de opmerkingen van o.a. jou. Als moderator hoor je namelijk al helemaal geen sitecheck te trashen, dat is de bal voor open doel leggen, dat weet donders goed bill. En verder ben ik idd van mening dat als iemand van ons vraagt om onze best te doen op een sitecheck dat die iemand dan zijn best heeft gedaan op zijn site, dat is niet meer dan billijk, zo lijkt me.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...