Ga naar inhoud

Hoe krijg ik deze break tussen mijn menu's weg ?


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:3333151fbb="pjschutte"]Ik heb laatst met "teacher" ook gesproken en dat ging prima, en ja ik mag dan af en toe wel wet reclame maken, maar het ALLEMAAL gepast op de vraagstelling ! En daar waren we het toch over eens.[/quote:3333151fbb]En toch is het gewoon fout, een enkele keer een reactie geven waar je naar je site verwijst: geen probleem. Maar alleen reacties geven op posts waar je kan verwijzen naar je eigen site: fout. Ik heb het hier al eens met teacher over gehad en ik houd je scherp in de gaten... Ik zie het probleem ook _totaal_ niet, maar liefst twee mensen geven je een koekje van eigen deeg, als je daar niet tegen kunt, moet je maar niet meer posten. Ik krijg ook vaak genoeg kritiek (en _altijd_ veel minder leuk gebracht): hoor je mij klagen? Daarnaast heten wij gewoon moderators en geen modder-eters.
Link naar reactie
Dat klopt, ik post alleen op de vragen waar ik een antwoord op kan geven, wat mij specialisatie is. Als iedereen dat nou eens zal doen dat zal toch veel minder tijd kosten ? En een antwoord lijkt me wel voldoende van een “specialist”, napraten kan altijd nog. Iedereen heeft zijn eigen hobby/vakrichting gekozen zeg maar. En een metselaar kan sneller en beter metselen dan een timmerman. Dus waarom zal ik antwoord geven op topic's waar ik geen goed/professioneel antwoord op kan geven ?? Daarom kan ik ze nog wel lezen om er zelf wat van te leren. Om op topic’ s te reageren om in rang te stijgen ? :roll: Nee, daar doe ik niet aan mee. En zo zal ik dus ook antwoorden van anderen willen ontvangen, maar voor sommige is dit dus erg lastig, maar ja “kleine geitje hou je toch” zullen we dan maar zeggen :lol: btw, kritiek vind ik het niet, als je kritiek hebt zeg je ook hoe het dan wel moet, en zeggen dat de code niet netjes is heb ik niks, zo kan ik ook wel gaan posten, maar gelukkig zijn er mensen zoals trodge :D Dus wees zuinig op deze mensen !
Link naar reactie
[quote:65a03520f0="pjschutte"]btw, kritiek vind ik het niet, als je kritiek hebt zeg je ook hoe het dan wel moet, en zeggen dat de code niet netjes is heb ik niks, zo kan ik ook wel gaan posten, maar gelukkig zijn er mensen zoals trodge :D Dus wees zuinig op deze mensen ![/quote:65a03520f0] Jees man, kzal maar niet zeggen wat ik hier nu aan het schreeuwen ben. Maar jou help in ieder geval niet meer.... s*kkel. ::greetz:: Obi
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...