Ga naar inhoud

[SiteCheck] Tips en commentaar over mijn website


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik zou graag wat tips van echte expers krijgen. Misschien kunnen jullie me op een goed idee brengen om het uiterlijk van mijn site te verbeteren. De URL is: [url]www.starwarsplaza.tk[/url] Ik hoop dat jullie wat bruikbare tips hebben. Houd er wel rekening mee dat ik nog niet zover ben in het gebruik van Flash en Dreamweaver. Ik doe alles met een Basiscurses in boekvorm.
Link naar reactie
ziet er leuk uit.... maar toch: die wiebelende groene letters links boven en de teller rechtsboven zijn niet mooi. ze doorbreken het geheel. zou de teksten deze sit is gemaakt en deze site werkt het beste.... onder de buttons zetten. jammer dat link naar de community je van de site afhaalt....zou je misschien een kleinere popup van kunnen maken..?
Link naar reactie
Ik heb noscript weggehaald, maar dat help niet echt. Maar als ik in Exploror in de bron kijk, zie ik heel iets anders dan wanneer ik de bron in dreamweaver bekijk. Het is trouwens raar dat jij in de bron de counter naast de banner niet ziet. (ik heb het nog even na gekeken, en er staat er echt een) Terwijl deze juist de enige is die in de preview wel zichtbaar is!!
Link naar reactie
Blijkbaar is er een verschil tussen je site lokaal en op de xs4all server. Mijn tips: haal de xs4all server leeg met een ftp progje en upload opnieuw. Leeg je internet cache en bekijk je pagina. Geen teller... echt niet. Dit haal ik uit je bron van je navigatie: [code:1:07b9701089] <noscript> <!-- Begin Nedstat Basic code --> <!-- Title: Starwars Plaza --> <!-- URL: http://www.xs4all.nl/~egmz/index.html --> <script language="JavaScript" src="http://m1.nedstatbasic.net/basic.js"> </script> <script language="JavaScript"> <!-- nedstatbasic("AB0j8AT4ScvemVAEywHzKw7/JSaA", 1); // --> </script> <noscript> <a target="_blank" href="http://v1.nedstatbasic.net/stats?AB0j8AT4ScvemVAEywHzKw7/JSaA"><img src="http://m1.nedstatbasic.net/n?id=AB0j8AT4ScvemVAEywHzKw7/JSaA" border="0" nosave width="18" height="18"></a> </noscript> <!-- End Nedstat Basic code --> </noscript> [/code:1:07b9701089]
Link naar reactie
Ook dat heeft niet geholpen zoals je ziet :cry: ik heb de teller weer naast de banner gezet. Maar ik laat hem verlopig op de start pagina staan. (het enige probleem is dat je overal kan komen zonder deze site te bezoeken. Laat het maar wel weten als je een oplossing denkt te hebben, maar het is niet zo noodzakelijk. Ik snap nogsteeds niet waarom er in de bron geen teller naast de banner terug te vinden is.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...