Ga naar inhoud

site check


anoniem

Aanbevolen berichten

De site van Bas: [code:1:9b7d8234a7] Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver]General error Unable to open registry key 'Temporary (volatile) Jet DSN for process 0x458 Thread 0x52c DBC 0x1698cfe4 Jet'. /tjoekbezoer/Includes/Styles/Standard.inc, line 82 [/code:1:9b7d8234a7] Trust an amateur. - Phrea :D
Link naar reactie
[quote:15e9120bb9="MagicArena"]De site ziet er wel redelijk uit, alleen een beetje zwaar. Kijk mensen met breedband kunnen het wel aan maar er zijn nog zat zonder dat. Ik zou persoonlijk het geluid eraf halen of, FLINK kleiner maken. Geloof me als ik langer als 8 seconden moet wachten dan klik ik weg. ... [/quote:15e9120bb9] Ik ben het eens met het kleiner maken van de site... Ik ben nog 1 v.d. (steeds kleiner wordende groep van "modemers") en "haat" het als ik langer dan x sec. moet wachten voordat een site up is. Voorbeeld : de foto van "joyce" is 104811 bytes ... :o Dat is freaking veel voor mij ... :wink: Met mijn site heb ik bijv. erg op gelet dat alles "snel" wordt geladen en dat de opmaak (naar mijn smaak) er leuk uit ziet ... :wink:
Link naar reactie
er is nu een musicplayer bijgekomen rechts in de hoek, muziek is nu dus optioneel!! (ps muziek van george michael haha!) Hoe kan ik er voor zorgen in flash dat de muziek wel automatisch start en verder te bedienen is met de aanwezige player?? Maar hoe kan ik de foto's kleiner maken zonder de grootte aan te passen?? ik wil namelijk niet dat er kwaliteit verloren gaat!! Dit is omdat deze site vooral bekeken gaat worden door potentiele klanten (waar de site voor bedoeld is!) en er moet dus een goede kwaliteit van foto's zijn!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...