Ga naar inhoud

Sitecheck


Aanbevolen berichten

Ik ben benieuwd naar jullie mening over [url]www.belgischebieren.nl[/url] Het is inmiddels men 4e ontwerp maar dit keer ben ik van allerlei soorten demo's overgestapt naar de aanschaf van Net Objects Fusion, voor mij een perfect programma, zei het wel wat ingewikkeld voor sommige functies maar goed. Alle brouwerijen, vrienden, familie vinden de site top en toch ben ik zelf nooit tevreden dus graag wat feedback. Het Webboard is na vele "slechte" gratis aanbieders redelijk naar mijn zin, toch droom ik ervan dat iemand eens een Yabb of Phbb voor me opzet, daar snap ik echt helemaal niets van, het voorkomt de reclame en pop-ups waar ik nu mee moet leren leven. Alvast bedankt.
Link naar reactie
Eerst en vooral: belgischebieren.nl --> wat een schande neem dan een .be naam he :wink: nu effe serieus. De tekst in de taakbalk is tamelijk irritant (naar mijn mening toch) Waarom niet de links op alle pagina's (nu moet je eerst naar de home terugkeren). En de links die er nu staan op sommige paginas kan je toch gewoon ergens anders zetten dan. De navigatie is het belangrijkste van je site dus pas dat een beetje aan. Ik vind de kleuren wel goed gekozen (leest goed) maar de witte teskst misstaat toch een beetje op het logo bovenaan. Hopelijk heb je er wat aan.
Link naar reactie
Dat is wel een heel snel antwoord. De taakbalk is inderdaad een hele operatie geweest, persoonlijk dacht ik dat het nogal irri zou zijn zo'n lange taakbalk op elke pagina, k vraag me af hoe anderen daar over denken als de taakbalk op elke pagina zou staan ? .be, helemaal waar maar ik was te laat. Je laatste item volg ik niet helemaal ivm de witte tekst en het logo ?
Link naar reactie
Zit hier een beetje te knutselen met allereerst de banner, probleem bij Net Objects Fusion is dat je wel een ander soort banner kan selecteren maar gebaseerd op de stijl van je site, de letters blijven dus wit bij de 26 andere soorten banners. Wie iemand een site waar ik bijvoorbeeld met bierglazen of bierflesjes op de achtergrond of met de Belgische vlag en banner gratis kan maken, addesigner en aaa-banner heb ik al geprobeerd.
Link naar reactie
Je gebruikt op één pagina 4 verschillende lettertype: [b:f57c387531]NOT done![/b:f57c387531] Nogwat: Als ik aan bier denk, denk ik niet aan de kleur van de website... Probeer het eens een geheel te maken, check eens [url]www.microsoft.com[/url] neej, grapje, ik zal wel eens een link posten of check als voorbeeld [url]www.webwizguide.com[/url] (beter goed nagemaakt dan slecht gejat) Voor de rest: Prima site hoor, vooral de info etc. ga zo door... K.
Link naar reactie
Je menu: [b:f3ab08e2a6]Thoma? (of zoiets)[/b:f3ab08e2a6] Text zelf: [b:f3ab08e2a6]Times New Roman[/b:f3ab08e2a6] Bezoekrs etc.: [b:f3ab08e2a6]Comic Sans[/b:f3ab08e2a6] Logo: [b:f3ab08e2a6]Verdana[/b:f3ab08e2a6] totaal: 4 Pagina, na de intro... Tip, ik vind Comic Sans bepaalt niet mooi, maar is maar een mening... k.
Link naar reactie
[quote:425d3b7418="Kees-?"][b:425d3b7418]Woei! Je ondersteund tenminste ASP![/b:425d3b7418][/quote:425d3b7418]Da's dan de eerste persoon met ingebouwde ASP ondersteuning ;) [quote:425d3b7418="Kees-?"](Wha! mijn [b:425d3b7418]100e[/b:425d3b7418] bericht en dat om 1 uur 's nachts!)[/quote:425d3b7418]Gelukkig is de mod ook nog wakker om je hiermee te feliciteren, al is het eigenlijk niet eens een mijlpaal ;) Neem mij nou, ik ben vandaag over de 6000 gegaan, zonder het te merken ;)
Link naar reactie
[quote:efe36a2f9d="Gorki"]Dus,... :o Ik ben of blind of men editor is eigenwijs, ik had nog zo gezegd, alles in hetzelfde lettertype Comic Sans, potjandorie. Enfin, dank voor de tip. Url gelijk bezocht ne gratis forum gedownload van Wiz Guide, effe zien of ik daar iets van ga snappen.[/quote:efe36a2f9d] Voor mijn versie van het werkende forum: [url]http://www.digidude.nl/usr/digidude/forum[/url] [quote:efe36a2f9d="Bill Gates"]Da's dan de eerste persoon met ingebouwde ASP ondersteuning [/quote:efe36a2f9d] Toen ik geboren werd, ondersteunde ik al ASP.net :wink:
Link naar reactie
Tja, sorry hoor, maar (ook) hier kan je toch niet spreken van een ontwerp? Je hebt in principe gewoon drie vlakken: een vlak met een menu, een logo(ofzoiets) en het gedeelte waar je tekst staat. Ik zou zeggen: kijk eens naar je onderwerp! Daar kun je zoveel mee doen. Probeer er meer een geheel van te maken. Ik zou in ieder geval andere kleuren gebruiken, dit lijkt me meer een kleur voor 'de barbie site'. suc6 verder... ::greetz:: Obi
Link naar reactie
Best wel prettig dat ik moet bekennen helemaal geen flauw benul te hebben wat ASP is en of mijn provider IS, dus, dat ondersteunt, maar blijkbaar dus wel. Trouwens snap effe dat lettertype punt niet, in Explorer geeft ie telkens hetzelfde lettertype by een preview, heb nu lettertype in IE veranderd in Gedefinieerd door gebruiker of ben ik nou helemaal onzin aan 't uitkramen ( kan ik best wel als ik wil ) :lol:
Link naar reactie
[quote:1b5b69df2d="Obitorium"]Tja, sorry hoor, maar (ook) hier kan je toch niet spreken van een ontwerp? Je hebt in principe gewoon drie vlakken: een vlak met een menu, een logo(ofzoiets) en het gedeelte waar je tekst staat. Ik zou zeggen: kijk eens naar je onderwerp! Daar kun je zoveel mee doen. Probeer er meer een geheel van te maken. Ik zou in ieder geval andere kleuren gebruiken, dit lijkt me meer een kleur voor 'de barbie site'. suc6 verder... ::greetz:: Obi[/quote:1b5b69df2d] Een barbie site :roll: , moet echt niet veel gekker worden hier.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...