Ga naar inhoud

Dsigncheck:Flash-tekeningen


Aanbevolen berichten

Ik ben sinds 1,5 dag een beetje met flash aan het tekenen In deze map staan mijn tekeningen: http://www.scooter-freaks.nl/bdbdesign/flash/ Ik ga nog veel oefenen,ik heb het pas 1,5 dag geleden het geleerd van iemand... :D Die Agusta is nog niet af en bij alle tekeningen zijn de wielen krom :D Wat vinden jullie ervan?
Link naar reactie
[quote:6128560331="speedfighter"]Ik ben sinds 1,5 dag een beetje met flash aan het tekenen In deze map staan mijn tekeningen: http://www.scooter-freaks.nl/bdbdesign/flash/ Ik ga nog veel oefenen,ik heb het pas 1,5 dag geleden het geleerd van iemand... :D Die Agusta is nog niet af en bij alle tekeningen zijn de wielen krom :D Wat vinden jullie ervan?[/quote:6128560331] hoe heb je dit getekent?? met behulp van je muis of een teken pad????
Link naar reactie
[quote:e959fb4ff9="The game"][quote:e959fb4ff9="speedfighter"]Ik ben sinds 1,5 dag een beetje met flash aan het tekenen In deze map staan mijn tekeningen: http://www.scooter-freaks.nl/bdbdesign/flash/ Ik ga nog veel oefenen,ik heb het pas 1,5 dag geleden het geleerd van iemand... :D Die Agusta is nog niet af en bij alle tekeningen zijn de wielen krom :D Wat vinden jullie ervan?[/quote:e959fb4ff9] hoe heb je dit getekent?? met behulp van je muis of een teken pad????[/quote:e959fb4ff9] Met een muis van 6,5 jaar oud,zit een grote barst in en de rechterknop is eruit maar hij tekent echt lekker :D.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...