Ga naar inhoud

sitecheck


Aanbevolen berichten

[quote:d9a1305262="jasperlevink"]Boei, Nog één ding: Ik vind de kleur van je titel (rose), toch nogal vloeken met de rose-paarse balk aan de linkerkant, Je moet 's kijken of je die niet dezelfde kleur kunt krijgen (wat in principe heel goed te doen is in Flash).[/quote:d9a1305262] Vind je? Ik vind het wel bijelkaar passen! Dat jij die kleuren niet zou kiezen, ok, maar op zich staan ze toch wel bijelkaar? Het zijn allemaal fluorkleuren... Nog wat betreft die geluidjes: ik heb er geen last van, al heb ik m'n volume op 10... Dus dat is wel vreemd. Ik heb in ieder geval niet bewust een sound toegevoegd en als ik hem onbewust heb toegevoegd, zie ik ook nergens waar ik hem kan verwijderen....
Link naar reactie
Als je om kritiek vraagt moet je dat ter harte nemen en niet jezelf gaan verdedigen; vraag dan niet om een sitecheck.... anyways; Je zou kunnen kijken of je de fluorkleuren een beetje af kan zwakken. En, de hover kleur groen vind ik niks... Verder mis ik klikbare gebieden; de "banner" boven is maar gedeeltelijk klikbaar, net als de tekst "breng joden thuis" Tahoma lijkt heel erg op verdana en arial, maar verdana heeft meer "open" letters; denk aan de e en a enzo... grtzz t.
Link naar reactie
Leuke site, gemaakt in Swish, prima, hij is lekker snel [Flash is wat dat aangaat veelal sneller dan HTML, zij het dan wel zonder geluid, intro's en de rest]. Nobel doel, hoewel dat niet de vraag was van deze check. Het roze is idd erg vloekend op de site. Wat de pro's en cons verder van Flash vs HTML aangaat: dat is allemaal bullshit, maak je site met die tool die jij het fijnste vindt, zeker met dit soort sites kan Flash prima, ik zie geen reden om perse HTML te gebruiken. Verder: prima werk.
Link naar reactie
Teacher: Sorry dat mijn reactie misschien wat verdedigend overkwam, was niet de bedoeling. Ik zit nu wel te denken om de roze headers te veranderen in paars, net als die linkse verticale balk. Verder snap ik niet goed wat je bedoelt met die klikbare gebieden... Je zegt dat die banner gedeeltelijk klikbaar is, is dat zo? Op welk gedeelte kan je dan klikken? Phrea: Bedankt voor je complimenten!!!
Link naar reactie
[quote:ca4d2a1b76="Jurriaan R"]Dit zijn zulke bloed onder de nagel trek-opmerkingen [b:ca4d2a1b76]NOU EN!!!!!!!!![/b:ca4d2a1b76] Ik ben ook niets tegengekomen wat je niet met flash zou kunnen maken. Stomme vooringenomenheid over flash.. bah. Deze site is juist goed opgebouwd met behulp van flash, doordat je wel gewoon de backknop kunt gebruiken en er geen rare intro's / laadtijden zijn. Prima![/quote:ca4d2a1b76] Ik snap echt niet waarom je flash zou gaan gebruiken als je ook html kan gaan gebruiken. Nu hoor ik iemand hier zeggen dat flash tenminste op alle platformen draait, maar wat doet html dan ????? Het is dat IE niet zo nauw kijkt naar je opmaak, maar als je gewoon de regels in acht houdt, dan draait het echt in elke browser. Persoonlijk vindt ik een banner in flash wel kunnen, maar persoonlijk ben ik er echt geen voorstander van om een hele site in flash te maken.
Link naar reactie
dat is dan genoteerd.. Vooral je argumenten, heel overtuigend.. [quote:0d90a95306]Het is dat IE niet zo nauw kijkt naar je opmaak, maar als je gewoon de regels in acht houdt, dan draait het echt in elke browser. [/quote:0d90a95306] HAHAHA waar heb jij gezeten de afgelopen jaren. De grote crime van webdesign isjuist dat het er _niet_ hetzelfde uitziet in elke browser, wat weer heel wat anders is dan een platform.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...