Ga naar inhoud

Te doen voor 56 K???


Aanbevolen berichten

Hoi, Ik heb mijn site nu in stukken gehakt en ben nu benieuwd of hij te doen is voor 56k modems. Hij staat op een Planet server en als PHP op een andere plek. Kunnen jullie kijken wat het beste werkt AUB? Eventuele kritiek die opbouwend is altijd welkom. Eventueel gelijk een oplossing aandragen indien mogelijk. Thanx http://home.planet.nl/~schaj010/ http://www.rire.nu/
Link naar reactie
Wat snelheid betreft duurt het bij mij even lang om te laden (60 sec., te lang dus). De site ziet er verder strak uit, maar nog wel 2 opmerkingen: - Waarom heb je je site niet gewoon schermvullend gemaakt? Nu heb je om je site een border van zo'n 3 cm. - Die witte strook boven je flashimage heeft geen waarde. Lijkt net of de image niet volledig geladen is. Schuif die image gewoon omhoog. Of je moet er een banner ofzo in plaatsen.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
sorry, kheb adsl :P Maar het lijkt me beter als je de site geschikt maakt voor een beeldscherm van 800x600 want iedereen die dat formaat heeft als beeldscherm (50% van de internetters) moet dan steeds met de balkjes schuiven, wat erg irritant is. En die brede rand van 3 cm vind ik ook maar niks.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...