Ga naar inhoud

site checkje


Aanbevolen berichten

Eerste wat opvalt: je hebt gebruik gemaakt van layers en absolute positioning: probeer dat te vermijden, het klinkt erg leuk en handig, maar zolang je daarmee dingen probeert te 'centreren' is dat het laatste wat je moet gebruiken, gebruik daarvoor liever gewoon tabellen en center tags. Verder vind ik het een nogal saaie page; grijs en 0 design, ik zie niets spannends... Verder past de site niet op een res van 800, dat is altijd fout, tenzij het een page is die verder niet voor openbare doelstellingen is bedoelt.
Link naar reactie
misschien moet je eerst wat meer tijd en moeite insteken voordat je je site laat checken. Hier valt niets te checken; een paar plaatjes, spelfouten en dode links... een paar tips: je scrollbar css moet in de head van elke pagina en juist noet in je frameset. In die framset moet juist weer je antiMilitaryTime() scriptje... t.
Link naar reactie
Lees even de sticky. Dit is dus echt tijdverspilling. Wat hebben we nou aan een site die voor 80 a 90% niet af is? Kom later maar weer eens voor een sitecheck, want we willen echt wel ff de moeite nemen om een site te bekijken hoor, maar dan moet er ook iets te zien zijn. Je hebt nu je eerste waarschuwing ;)
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...