Ga naar inhoud

Chat


Aanbevolen berichten

ik ben op zoek naar een goede gratis chat voor op mijn pagina http://www.retroworld.nl die volgende week online gaat. er mag best een beetje reclame bij staan zolang het allemaal maar goed werkt en je zelf een naam kunt kiezen (dus niet zoals bij cjb dat iedereen Guest23434 of Guest213423 heet..) als iemand me kan helpen zou dat zeer beters zijn...
Link naar reactie
ja ik wil een gratis dienst, als ik straks beter ben met php bouw ik nog wel een eigen chatpagina, maar ik heb voorlopig ff een gratis dienst nodig. ik heb nog steeds geen goeie, ik moet namelijk gewoon een hebben waarbij ik een javascriptje in mij pagina kan plaatsen en bij bravenet is dat niet het geval. Die andere pagina was heel vaag, die sorteerde alleen maar een aantal pagina's die chatfuncties aanboden... dus nog maar een keer... wie weet een goede gratis chat te vinden voor mij?
Link naar reactie
[quote:ec63b1b145] Op 27-03-2002 8:53, schreef Stranded: Maar op school kunnen we het natuurlijk weer niet bekijken omdat er het woord "chat" in de url zit. Balen. [/quote:ec63b1b145] :grin: Jullie systeembeheerder is dus slimmer dan die van ons. Die kan bovenstaande niet eens. Alleen adressen kan ie blokken. Heb je geen vast IP van die site of zo? Wat misschien ook kan helpen is op een andere pagina een link maken..? Heb daar niet zoveel ervaring mee. Nooit nodig gehad.. :grin:
Link naar reactie
[quote:e9516731bf] Op 27-03-2002 9:04, schreef Stranded: Je kunt niet eens je mail checken. [/quote:e9516731bf] De beveiliging van onze systeembeheerder: Blok http://www.hotmail.com Onze oplossing: - http://www.hotmail.nl - http://www.msn.nl :grin: :grin: :grin: :grin: http://www.download.com geblokkeerd? http://download.cnet.com doet het wel. Computer worden in de gaten gehouden met Netop Student? Download de demo + een crack van de controlversie :grin: Dit is niet echt de goede plek om het hierover te hebben. Maar ik zou het wel leuk vinden om eens te horen hoe de beveiliging bij jullie in elkaar zit? E-mailtje?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...