Ga naar inhoud

Effe kijken op mijn site


Aanbevolen berichten

Ik ook Wiep, en weet je wat de truc is? Na een paar seconden springt ie over op 404... ah nu zie ik een site. niet zo gek, vooral de tabelstructuur een keertje netjes gedaan (hoewel, niet in de code gekeken). Jammer dat je links bij mouseover net ietsje groter worden, waardoor die tabellen weer aan het schuiven gaan. Over de plaatjes: je kunt het logo in een tekenprogramma als Paint Shop Pro o.i.d. verkleinen, want als je alleen de afmetingen van het plaatje verkleint, wordt hij erg lelijk. Zo dus met het logo, evenals met de foto van de groep. succes :smile:
Link naar reactie
Sodejus zeg, ik quote ff het eerste stukje wat ik las, staat echt barstensvol spelfouten: (Raar trouwens dat nog niemand daar iets van gezegd had...) [quote:531a287447] Scoutnet (onze provider) heeft helaas de laatste tijd problemen met de bandbreedte, waardoor de website de laatste tijd erg sloom laden. Hier word imiddels aan gewerkt. De Mare-Nova-Wacht is nu op verschillende manieren te bereiken. Het centrale domeinnaam is http://www.marenova.tk dit is eindelijk een echt domein. Ook http://www.wildevaart.ontheweb.nl werkt en ook http://www.wildevaart.sucks.nl In (bijna) alle zoekmachines op internet is onze pagina te vinden. Voor statistieken klik op het logo'tje links in menu. [/quote:531a287447] Edit: het gaat ook maar door met die fouten zie ik. Er staat gemiddeld ongeveer één fout per zin... _________________ FranS van der Veeken AKA SurfDude AKA Koos Werkloos [url=http://www.mijneigenfavorieten.nl/surfdude/index.shtml?00090]Je suis complètement fou![/url] || Lid van het pro-off-topic front || [/onzin] Zonder domme beslissingen bestonden er geen slimme [ Dit Bericht is bewerkt door: SurfDude op 2002-03-12 08:23 ]
Link naar reactie
Scoutnet (onze provider) heeft helaas de laatste tijd problemen met de bandbreedte, waardoor de website de laatste tijd erg sloom laadt. Hier word imiddels aan gewerkt. De Mare-Nova-Wacht is nu op verschillende manieren te bereiken. De centrale domeinnaam is http://www.marenova.tk , dit is eindelijk een echt domein. De websites http://www.wildevaart.ontheweb.nl en http://www.wildevaart.sucks.nl Werken nu ook. In (bijna) alle zoekmachines op internet is onze pagina te vinden. Voor de statistieken van deze site klikt u op het logo links in het menu. :grin: :grin:
Link naar reactie
[quote:d7b8a18e79] Op 12-03-2002 8:19, schreef SurfDude: Sodejus zeg, ik quote ff het eerste stukje wat ik las, staat echt barstensvol spelfouten: (Raar trouwens dat nog niemand daar iets van gezegd had...) [..] [/quote:d7b8a18e79] Je weet toch dat we dat altijd voor jou overlaten... :wink: Dus nu je in offtopic nog weinig te doen hebt, ben je bij deze aangesteld als Spelfoutfreak® bij sitechecks! gefeliciteerd mate :smile:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...