Ga naar inhoud

Grote html pagina bepalen.


anoniem

Aanbevolen berichten

jup, dat werkt idd met javascript. maar, je kunt ook javscript functies in flash zelf toevoegen;

vb.

de functie -->

function popup(url,wd,hd){ link="javascript:window.open(""+url+"","newWin""; link+=","width="+wd+",height="+hd+""; //aangepaste hoogte/breedte link+=",top="+((screen.availHeight/2)-("+hd/2+"))+""; //vert. centreren link+=",left="+((screen.availWidth/2)-("+wd/2+"))"; //hori. centreren link+="); void(0);" getURL(link); }

de actie -->

on (release){ popup("http://www.jouwpagina.html",400,300); }

succes,

(e)

Link naar reactie
  • 10 maanden later...
Ik probeer hetzelfde, maar kom er niet helemaal uit. In de html-pagina met het flash filmpje staat in de header: <script language="javascript"> function popup(url,wd,hd){ link="javascript:window.open(""+url+"","newWin""; link+=","width="+wd+",height="+hd+""; //aangepaste hoogte/breedte link+=",top="+((screen.availHeight/2)-("+hd/2+"))+""; //vert. centreren link+=",left="+((screen.availWidth/2)-("+wd/2+"))"; //hori. centreren link+="); void(0);" getURL(link); } </script> In de link van de flash-movie (action-scripts) naar de volgende pagina staat: on (release) { popup("http://www.mijnsite.nl/popup.html",600,1024); } De muis-pijl verandert wél in een handje, maar de browser zoekt niet naar een pagina. Wat is de fout?
Link naar reactie
Jurriaan, bedankt voor je snelle reactie. Ik denk dat er ergens nog een fout zit, de popup pagina komt niet in beeld. Het gedeelte on (press) { getURL ("javascript:popup('http://www.mijnsite.nl/popup.html',600,1024);" } voer ik in via Actions/expert-mode en na klikken op Normal-mode komt de foutmelding dat er ergens een fout in het script zit. Suggestie?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...