Ga naar inhoud

Brand subs in video


Aanbevolen berichten

Leuk, filmpje downloaden, mag niet maar goed, moeten ze die dingen maar geen prijskaartje geven. Aparte subs, met alvast ingebrande subs staat niet op demonoid. Dus, gedownload, nu de subs erbij. Dat heeft me 2 dagen gekost, nog steeds geen resultaat. Op mijn eigen laptop gebruikte ik daar VSO ConvertXToDVD 3 met een van internet gejatte code (ik betaal geen 30 euro voor een stom programma wat ik hooguit 3 keer per jaar gebruik!). Maar nu staat er geen goede code meer op internet, keygens zitten vol trojans. Dus: Heeft er iemand een alternatief wat geen video van 70 GB van maakt(Virtualdub deed dit dus wel.)?
Link naar reactie
[quote:0796ac7b07="thedjdoorn"]....(ik betaal geen 30 euro voor een stom programma wat ik hooguit 3 keer per jaar gebruik!).?[/quote:0796ac7b07] Nou zo'n stom programma is het dan dus toch niet. :? Tja en nou wil je voor de film al niet betalen en voor de software ook al niet. Wat je dan nog zou kunnen doen is naar de videotheek gaan en daar gewoon even een DVD'tje meenemen zonder te betalen uiteraard.
Link naar reactie
Weet niet wat je allemaal leest maar films en muziek downloaden mag. Software mag je niet downloaden. Branden, als je dat echt wil kan het wel, er zijn honderden programma's die films en subs kunnen samenvoegen. Het is mij te tijdrovend. Waarom branden, ik gebruik al een paar jaar een mediaspeler en dat is sneller handiger en goedkoper. Deze leest de films en de subs bestanden direct. De ac ryan kan ik je aanraden maar er zijn meer die goed zijn.
Link naar reactie
Ik gebruikte expres het woord "met" niet omdat jullie dan dachten dat ik een cd wou branden. Als ik dat wilde haalde ik ergens Nero uit de nieuwsgroepen of van TPB. Jullie waren met de oplossingen te laat want na 5 min langer googlen vond ik Biervideoconverter. Wel erg langzaam maar goed, dan heb je ook wat.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...