Ga naar inhoud

Office 2000 sluit zichzelf af.


Aanbevolen berichten

Sindskort heb ik kabelinternet en om dat uit te proberen heb ik de SP's van Office 2000 gedownload en geïnstalleerd. Maar wanneer ik nu een officeprogramma opstart, knippert de cursor even en sluit het programma zichzelf af. Wanneer ik Office herinstalleer helpt dat niet, maar verwijderen en opnieuw installeren wel. Heeft iemand enig idee hoe ik die SP's wel geïnstalleerd krijg zonder problemen?
Link naar reactie
Illegale kopie zou inderdaad kunnen. Microsoft is doende bepaalde checks in updates te bouwen die op het internet bekende serienummers uitschakelen en daarmee geinstalleerd software onbruikbaar maken. Maar volgens mij zit die techniek nog niet in de SP's voor Office 2000. Gebruik de zoekfunctie van het forum eens. Er zijn meerdere threads over dit onderwerp. Bijvoorbeeld een waarin verwezen wordt naar dit artikel in de Microsoft KB. OFF2000: Program Quits Immediately After Starting (Q224432): http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q224432 Mvrgroet Edmond
Link naar reactie
OFF2000: Utility to Completely Remove Remaining Office CD1 Files and Registry Entries http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q239/9/38.asp OFF2000: Utility to Completely Remove Remaining Office CD2 Files http://support.microsoft.com/support/kb/articles/q247/6/74.asp (wellicht hebben je eigen acties andere problemen veroorzaakt)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...