Ga naar inhoud

Hauppage PVR 150 onder slackware 10.1


Aanbevolen berichten

Wie heeft ervaring met deze kaart onder Slackware? Ik heb al ..tig verschillende ivtv-drivers en -patches geprobeerd, maar ik krijg het kreng niet aan de praat. m'n config: Slackware 10.1 kernel 2.6.10 Weet er iemand de goede combinatie van kernel en ivtv-driver nr. plus de juiste modules om te laden ?
Link naar reactie
Ik veronderstel maar dat je de kernelsource van 2.6.10 gedownd hebt van www.kernel.org Kijk in de file /usr/src/linux/Documentation/video4linux/CARDLIST.bttv waarbij /usr/src/linux een link is naar de dir /usr/src/linux-2.6.10 Je vindt in de file CARDLIST.bttv een regel: card=80 - Hauppauge WinTV PVR en volgens mij is dat degene die je zoekt. Anders de nieuwste kernel maar proberen: 2.6.11.6 Heb zelf deze Hauppage TV-kaart niet. succes. Douwe.
Link naar reactie
[quote:49ee9a2706="Knepsel"] Hauppage PVR 150 (..) Wie heeft ervaring met deze kaart onder Slackware? Ik heb al ..tig verschillende ivtv-drivers en -patches geprobeerd, maar ik krijg het kreng niet aan de praat. [/quote:49ee9a2706] Ik heb zelf geen ervaring met die Hauppage PVR 150, maar heb je [url=http://www.debianforums.com/ftopic4480.html]deze discussie[/url] en deze [url=http://ivtv.sourceforge.net/]link[/url] al gecontroleerd? En deze [url=http://www.gossamer-thread.com/lists/ivtv/devel]Maling List Archive[/url]?
Link naar reactie
[quote:bd9010df10="Knepsel"]Bedankt voor je reactie, maar voor deze kaart heb je de ivtv-driver nodig, niet de bttv.[/quote:bd9010df10] Sorry. Op deze URL op de Hauppauge site staan verwijzingen mbt. linux: http://www.hauppauge.com/pages/support/support_pvr150.html Hopelijk vind je nu wel iets nuttigs. Douwe.
Link naar reactie
Het lastige met de ivtv-drivers en -patches is dat er zo ontzettend veel verschillende versies van zijn. Alleen van nr. 0.3.2 loopt het al van versie a t/m p en dan nog de div. patches. Het schijnt puur een kwestie van trail & error te zijn om uit te vinden welke voor jouw. configuratie goed werkt.Toch allebei bedankt voor de info, ik had b.v. nog niet gezien dat hauppauge zelf ook enige links geeft. Nadat ik er even genoeg van had, ga ik er de komende dagen weer met frisse moed tegen aan. Ik laat wel weten hoe het afloopt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...