Ga naar inhoud

Realplayer


Aanbevolen berichten

Op RedHat 9 geïnstalleerd rp8_linux20_libc6_i386_cs2_rpm Tot voor kort kon ik daar van http://portal.omroep.nl/uitzendinggemist bijvoorbeeld jounaal mee bekijken. Nu niet meer. Ik heb in windows gratis basisversie 8 RealOne Player op antieke IBM gezet en kan er met 96,0 Kbps Sure Stream gewoon het journaal mee bekijken [4 MB intern videogeval]. Maar wat aan te vangen onder linux? Ik ben tot http://plugindoc.mozdev.org/linux.html#RealOne Maar raak daar het spoor bijster. Wie heeft dat spul draaien en kan me een tip geven? B.v.d., Henk.
Link naar reactie
Als het tot voor kort wel werkte en nu niet meer is er blijkbaar aan jouw kant niets mis, maar aan de andere zijde. Wellicht zijn ze op Realplayer9 codecs overgeschakeld? Deze kun je [url=http://realforum.real.com/cgi-bin/unixplayer/showthreaded.pl?Cat=&Board=announcements&Number=3128&page=0&view=collapsed&sb=5]hier[/url] downloaden voor GNU/Linux:
Link naar reactie
[quote:3e4da241c3="Marcel de Reus"]Als het tot voor kort wel werkte en nu niet meer is er blijkbaar aan jouw kant niets mis, maar aan de andere zijde. Wellicht zijn ze op Realplayer9 codecs overgeschakeld? Deze kun je [url=http://realforum.real.com/cgi-bin/unixplayer/showthreaded.pl?Cat=&Board=announcements&Number=3128&page=0&view=collapsed&sb=5]hier[/url] downloaden voor GNU/Linux:[/quote:3e4da241c3] Dat donkerbruine vermoeden kreeg ik al maar het spul is er al af. Geen probleem! Dus gewoon opnieuw :D Ik zal binnenkort toch naar Fedora moeten of iets anders RedHat stopt gratis toestand. Jammer ik begon het net een heel klein beetje te snappen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...