Ga naar inhoud

Goed werkende progjes voor onderhoud van je pc....


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:cfa447d6ec="Anjo"]MBAm, Ccleaner die zijn gratis. Verder staan er in t topic Beveiliging en Privacy ook een aantal, maar zou ze pas gebruiken als Abraham54 dat aangeeft. Verder WinSysCleaner 2K en Auslogics, maar die moet je kopen. Als je klachten hebt ver trage PC en vermoed dat je besmet bent, stel je vraag in P&B[/quote:cfa447d6ec] Bedankt voor je Tips. Ccleaner en MBam heb ik zal es kijken naar die andere twee.....
Link naar reactie
[quote:ae4eaa6cd4="andre@home"]Maak van de laatste schone installatie een image... en als je dan een keer pech hebt met vervuiling... zet je die image terug en je bent weer zo fris als een hoentje zonder al die risico's van die tools... en het gaat nog veel sneller ook....[/quote:ae4eaa6cd4] een image is net zoiets als systeem hertsel?
Link naar reactie
image = een cloon van je schijf/partitie met alles erop en eraan. (omvat dus - als het over je systeemschijf gaat - ook je hele windows mèt verborgen en systeembestanden) Als je hieraan denkt (wat dus nuttig is): best een image (vroeger ook Ghost, 'backup', ... genoemd) maken op een tweede schijf of op een externe schijf - dus niet op de schijf/partitie waarop je C staat. BElangrijk: voor je eraan begint een opstartschijf maken want als je C eraan zou gaan is het te laat ervoor . (het programma om je schijf te imagen, clonen biedt die mogelijkheid)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...