Ga naar inhoud

updaten KB976932


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, Graag jullie advies inzake het volgende: Ik kan update [b:2492f24cd2]KB976 932[/b:2492f24cd2] niet downloaden. Niet via auto updates maar ook niet via de website van microsoft. Het downloaden blijft hangen op ca 50% en staat daar een uur later nog. Vervolgens heb ik geprobeerd om te werken met de [b:2492f24cd2]hotfix KB947 821[/b:2492f24cd2] maar ook dat wil niet downloaden en blijft ook hangen. Daarna heb ik nog iets gedaan met Fixit (? weet niet meer precies of dit de naam is) maar ook daar kwam niets uit. Ik ben er zeker van dat SP1 nog niet is geinstalleerd, ook niet in een beta versie. Ik heb ook nog in de map softwaredistribution de map download en data geleegd, maar ook lost het niet op. Het betreft hier een laptop [b:2492f24cd2]Asus K70AB/windows7[/b:2492f24cd2], home premium met uiteraard originele licensie. Heeft iemand enig idee wat hier aan de hand is? Laptop wordt eigenlijk nauwelijks gebruikt, alleen voor de email en er worden geen kritieke sites bezocht. Er zit een Norton beveiliging op en ik heb met spybot gekeken of er malware opzat maar dat bleek ook niet het geval. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Hartelijke groet, Ceebe
Link naar reactie
[quote:64fc5208ea="Lange Pier"]http://www.starfix.nl/artikelen/22/Windows+Update+repair%26%2347%3Breinstall.html Deze proberen of anders onderstaande. Lees wel de tips. http://www.tweaking.com/content/page/windows_repair_all_in_one.html[/quote:64fc5208ea] Hi Lange Pier, Dank voor het meedenken en de links. Helaas heeft de starfix niet geholpen. Ik heb ook nog de ccleaner geprobeerd maar zonder resultaat. De tweaking durf ik niet te gebruiken, omdat het een programma in ontwikkeling is en ik als gemiddeld gebruiker daar verder geen inzicht in heb. Veel dank nogmaals, zeer gewaardeerd.
Link naar reactie
Je kon dus Windows 7' Service Pack 1 niet met succes installeren. Had je wel voldoende vrije harddisk ruimte http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/learn-how-to-install-windows-7-service-pack-1-sp1 Gaat het om een pc waarop Windows 7 op was voor-geïnstalleerd? Of was dat Vista en had je Windows 7 zelf geïnstalleerd/geüpgraded. Als je een normale Windows 7 installatie dvd hebt, zou je ook het slipstreamen van SP1 kunnen overwegen. Zie bijvoorbeeld deze hyperlink http://www.intowindows.com/how-to-slipstream-windows-7-sp1-into-installation-dvd-iso/ Als dat is gelukt, dan kun je met die Windows 7 SP1 dvd een schone installatie uitvoeren. Overigens ben je er wel wat laat mee. Want SP1 werd toch in februari 2011 uitgebracht.
Link naar reactie
[quote:2e93a9b889="jolo"]Je kon dus Windows 7' Service Pack 1 niet met succes installeren. Had je wel voldoende vrije harddisk ruimte http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/learn-how-to-install-windows-7-service-pack-1-sp1 Gaat het om een pc waarop Windows 7 op was voor-geïnstalleerd? Of was dat Vista en had je Windows 7 zelf geïnstalleerd/geüpgraded. Als je een normale Windows 7 installatie dvd hebt, zou je ook het slipstreamen van SP1 kunnen overwegen. Zie bijvoorbeeld deze hyperlink http://www.intowindows.com/how-to-slipstream-windows-7-sp1-into-installation-dvd-iso/ Als dat is gelukt, dan kun je met die Windows 7 SP1 dvd een schone installatie uitvoeren. Overigens ben je er wel wat laat mee. Want SP1 werd toch in februari 2011 uitgebracht.[/quote:2e93a9b889] Hi Jolo, Ja, er is ruim voldoende capaciteit. 1/3 is in gebruik. Het gaat om een pc waarop windows7 al was voorgeinstalleerd. Nog nooit gehoord van slipstreamen, maar ik ga ernaar kijken. Ja, ik ben wat laat, maar het gaat om de pc van mijn zusje, die door haar verstandelijke handicap zelf geen updates uitvoert (ik heb haar geleerd om die weg te klikken) en nou ja, je weet hoe dat gaat, ik ben gewoon wat nalatig geweest. Ahum! Koffie leuten is nou eenmaal veel leuker.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...