Ga naar inhoud

Windows 8 en klassiek startmenu


anoniem

Aanbevolen berichten

Hoi, De upgrade van Windows 7 naar Windows 8 pro verliep bij mij vlekkeloos. Werkt lekker snel. Alleen ik walg echt gigantisch van de vensters. Wil graag standaard opstarten in het oude vertrouwde startmenu. Bij mij is mijn systeem ook sneller met Windows 8, alleen doordat het startmenu er niet is, heb ik het er weer afgegooid. Maar wil het wel graag erop hebben staan. Ik heb het volgende geprobeerd: Vistart, maar daar gaat Malwarebytes bij piepen dat er een Malware in zit. Dus niet gedownload Classic shell deze werkt soms wel maar meestal niet Welk programma werkt nou wel om het classic start menu te krijgen op Windows 8?
Link naar reactie
Je zou deze site kunnen checken http://www.addictivetips.com/windows-tips/best-windows-8-start-screen-modifiers-start-menu-apps/ Daarin worden verschillende startmenu applicaties genoemd, met de voor – en nadelen. Verder is er ook nog de commerciële applicatie [url=http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Start8.shtml]Start8.[/url] Of check daarvan deze review http://www.softpedia.com/reviews/windows/Start8-Review-301966.shtml
Link naar reactie
[quote:95cb8f862a="rgh"]deze vind ik persoonlijk het beste werken.[/quote:95cb8f862a] [url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=218692&highlight=[/url] hmm... bij nader inzien toch niet...? Nu afwachten wie het eerst de problemen opgelost heeft.. zij of Classic Shell.... De laatste is open source... vaker gaat dat sneller..... 8)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...