Ga naar inhoud

Adobe logo overschrijft pictogrammen


anoniem

Aanbevolen berichten

Goedemiddag, Ingescande PDF documenten toonden tot voor kort een pictogram van de eerste pagina van het document in de mappen. Na systeemupgrade opnieuw Adobe Acrobat 7.0 van dvd en Adobe Reader X van internet geinstalleerd en alle pictogrammen zijn plotseling vervangen door pictogrammen met het Adobe logo. Van zowel de oude als de nieuwe scans. Maakt niet uit welke van de twee Adobes ik als standaard programma voor openen neerzet. Ik ben gemigreerd van Windows XP sp3 naar Windows 7 maar ik weet niet of dat er mee te maken heeft. De fora op de website van Adobe kennen het probleem maar geen oplossing. Zonder pictogrammen is dat verdraaid lastig in mappen met veel bijna gelijke filenamen.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Oplossing via http://www.sevenforums.com/software/168896-pdf-icons.html http://www.d-pit.com/content/view/1177/1/ ;) heel eenvoudig te vinden via: http://www.google.nl/#hl=nl&gs_nf=1&pq=problem%20adobe%20icon%20first%20page%20&cp=31&gs_id=hl2&xhr=t&q=problem+adobe+icon+first+page&pf=p&sclient=psy-ab&oq=problem+adobe+icon+first+page++&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=d797428e037ed075&biw=1272&bih=648&bs=1
Link naar reactie
[quote:f2c4c65bf9="andre@home"]Oplossing via http://www.sevenforums.com/software/168896-pdf-icons.html http://www.d-pit.com/content/view/1177/1/ ;) heel eenvoudig te vinden via: http://www.google.nl/#hl=nl&gs_nf=1&pq=problem%20adobe%20icon%20first%20page%20&cp=31&gs_id=hl2&xhr=t&q=problem+adobe+icon+first+page&pf=p&sclient=psy-ab&oq=problem+adobe+icon+first+page++&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=d797428e037ed075&biw=1272&bih=648&bs=1[/quote:f2c4c65bf9] Als ik het goed lees is dit de omgekeerde oplossing, iemand die niet de eerste pagina van het document wil zien maar het Adobe logo. Ik wil het andersom, niet meer het Adobe logo maar wel de eerste pagina van het document.
Link naar reactie
  • 5 maanden later...
Goedenavond, Het heeft wel even geduurd maar ik heb een hele simpele oplossing op internet gevonden. Het blijkt een conflict tussen Windows 7 en diverse releases van Adobe reader te zijn. Ik had niet gedacht dat ik met alle mogelijke complexe en minder complexe varianten van antwoorden elders op internet zo'n simpele oplossing zou vinden Open Adobe reader Kies voor bestand Kies voor openen Blader naar de map met de PDF bestanden. Als de Adobe thumbnails nu niet direkt gaan veranderen in bestandsthumbnails, kies dan voor grote pictogrammen Alle op het scherm zichtbare thumbnails gaan nu veranderen in bestandsthumbnails, dus bij veel bestanden net zo lang door de map bladeren tot alle thumbnails in beeld zijn geweest en zijn aangepast. Het enige probleem is dat de Adobe thumbnails terug kunnen komen na een update van Adobe of van Windows. Maar in mappen met veel PDF files kost het maar een paar minuten om het weer recht te zetten. Het is echter niet duidelijk of Adobe dan wel Microsoft ooit met een oplossing komen. Groeten van Ab Gobets.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...