Ga naar inhoud

Bijlage verzenden via Rechts klik werkt niet meer


anoniem

Aanbevolen berichten

Ruim 3 (!) jaar geleden stelde ik de vraag over "verzenden van foto of andere bijlage"met een Rechts-klik naar emailprogramma. ( http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=190272&highlight= ) Het eenvoudig kopiëren en plakken van de tekst "regsvr32 senmailo.dll" in uitvoeren was al voldoende. Afgelopen jaren een paar keer met succes kunnen toepassen. Nu werkt het niet meer. Hoewel er wel een melding komt "DLL RegisterServer in senmail.dll succeeded" gebeurt er niks bij Rechtsklik, hoewel de mailclient (bij mij correct ingesteld) wèl in het contextmenuutje genoemd wordt naast opslagmedia etc. Heeft iemand nog een suggestie?DJdJ had toen een goede oplossing.
Link naar reactie
jazeker: Outlook heb ik er sowieso gedeïnstalleerd via de installatie-cd van office, ik gebruik nog steeds Outlook Express voor zo lang dit nog kan en zolang ik XP heb. Ook heb ik gemerkt dat van de aparte knoppen op mijn oude Medion-toetsenbord (internet, Email, Search, Mute en Volume die van Email het (alweer) niet doet, maar dat kan een probleem zijn van software voor het toetsenbord. Daar had ik ook al eens een vraag over gesteld langere tijd geleden.
Link naar reactie
[quote:7ea841a9b3="f.j.stols"]inmiddels gevonden: http://windowsxp.mvps.org/sendtomail.htm dat is precies dezelfde link die Derk 3 jaar geleden al suggereerde zoals ik in de eerste post zei in dit draadje.[/quote:7ea841a9b3]Zoek de verschillen, die link is hetzelfde en opent bij mij nog steeds ok... Heb je soms een virus? Dat kan ook fouten en vreemde zaken geven... En heb je die reparatie actie nog een keer uitgevoerd? Dat lees ik niet of dat effect gehad heeft.
Link naar reactie
om één of andere reden was OE niet meer de standaard email: daar stond zelfs niets meer ingevuld bij I.E. > tools=extra > programs > email: was blanco... Nadat dit (als enige mogelijkheid) weer aangevinkt was ging het weer prima. Bij het advies van Andre@home zie ik: [img:7152ea6421]http://i56.tinypic.com/2w7jnl4.jpg[/img:7152ea6421] en dat bracht mij op het idee opnieuw naar de instellingen bij I.E.te kijken, hoewel ik dat wel al eerder gedaan had, en zelfs systeemherstel gedaan had. Iedereen alweer bedankt!! p.s. vraag mij af als je nou helemaal geen I.E. zou hebben (gebruik FF) hoe je dan je favoriete emailprogramma instelt?
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...