Ga naar inhoud

Sommige programma's starten niet meer.


Aanbevolen berichten

Ik heb na het herinstalleren van Windows 7 af en toe problemen met het starten van b.v. Google chrome,total commander,mbam.Internet explorer start altijd.Er blijft ook een zandlopertje naast mijn pointer staan.Soms na het opstarten doet alles het weer.Er is geen pijl op te trekken.Het kan zelfs gebeuren als ik chrome afsluit en hem dan niet meer opgestart krijg.Iemand hier ervaring mee?.Oh ja,nu heb ik alles opgestart gekregen en nu wil MSN weer niet opstarten.
Link naar reactie
Voor wie het wil weten. Ik heb inmiddels een vermoeden waardoor het probleem ontstaan is. Ik had Virtualbox geinstalleerd en deze gebruikte drive E: als opstart medium (cdrom). Nu bleek het verwijderen ervan niet helemaal gelukt te zijn. Na een tweede poging lijkt het gelukt en het probleem heeft zich niet meer voorgedaan.
Link naar reactie
Ok, ik kom nog even terug op mijn probleem. Het verwijderen van Virtualbox had hier dus niets mee te maken, want even later had ik hetzelfde weer. Na wat omzwervingen op het internet kwam ik op een amerikaans forum. Daar waren verrassend veel mensen die hetzelfde probleem hebben. Oplossing: Ik heb sp1 verwijderd. Nu heb ik na twee dagen nog steeds geen problemen.
Link naar reactie
Ik denk dat het altijd moeilijk is, om de oorzaak van crashende applicaties te achterhalen, wanneer dat niet consequent gebeurd. (Op de laptop uit mijn onderschrift met Win7 SP1 heb ik dit probleem niet kunnen vaststellen. Echter bij mij gaat het om een geslipstreamde Win7 Home Premium 64 bit SP1 US.) Je zou nog wel kunnen kijken of er informatie over de applicatie crashes te vinden is in Windows [url=http://windows.microsoft.com/nl-BE/windows7/Open-Event-Viewer]Logboeken.[/url] Verder is daarover info te vinden op de site van computer!totaal http://computertotaal.nl/article/2889/aan-de-slag-met-windows-logboeken.html Weliswaar gaat dit artikel over XP en Vista, maar is wellicht ook te gebruiken voor Windows 7. Check eventueel het recenter artikel http://computertotaal.nl/article/21786/it-tools-voor-thuisgebruik/5.html Overigens heeft het installeren van Win7' Service Pack 1 nog geen haast. Zie daarover dit artikel http://www.security.nl/artikel/36348/%22Wacht_met_installatie_Windows_7_SP1%22.html Vooral die laatste zin. [quote:f98ecc3421] De beveiliger benadrukt dat uiteindelijk iedereen Service Pack moet installeren als Microsoft de ondersteuning van Windows 7 zonder SP stopzet. [/quote:f98ecc3421]
Link naar reactie
Het punt was dat de applicaties niet crashten. Als ik ze startte dan gebeurde er niets. Ik keek dan in taakbeheer en daar stonden de processen gewoon. Die ik dan weer beeindigde. In de logboeken was dan ook niets te vinden. Links onder in de taakbalk zag ik wel even dat vierkantje om het icoontje verschijnen, maar dat verdween ook weer.Het zandlopertje naast de muispointer bleef daar ook de hele tijd maar draaien. Die problemen heb ik nu niet meer.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...