Ga naar inhoud

Geen google.nl wel andere websites


anoniem

Aanbevolen berichten

Windows 7 Home edition. Net een uur met mijn vader aan de telefoon gehangen. Hij heeft het probleem dat in Explorer maar ook in Firefox www.google.nl het niet doet. Heel vreemd, want alle andere sites doen het wel. Als je het ipnr van Google intypt doet de site het ook. Zet je die met het ipnr opgeropen pagina bij de favoreiten en rope je hem opnieuw op dan doet ie het weer niet. DNS geflusht. ik kan niet vinden wat het is. Of misschien toch een virus?
Link naar reactie
[quote="wim van uden"]Windows 7 Home edition. Net een uur met mijn vader aan de telefoon gehangen. Hij heeft het probleem dat in Explorer maar ook in Firefox www.google.nl het niet doet. Heel vreemd, want alle andere sites doen het wel. Als je het ipnr van Google intypt doet de site het ook. Zet je die met het ipnr opgeropen pagina bij de favoreiten en rope je hem opnieuw op dan doet ie het weer niet. DNS geflusht. ik kan niet vinden wat het is. Of misschien toch een virus?[/quote] gewoon googel opstarten . dan bij instellingen Nederlands als taal instellen . Interfacetaal
Link naar reactie
Wim, Hierbij nog een aantal mogelijkheden: (Check na elke stap of het probleem er niet meer is) Zet je antivirus- of firewall tijdelijk uit en surf naar http://www.google.nl Kijk of er 'n vermelding staat in je hostfile. Deze kun je hier vinden: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts leeg je DNS cache, voer het ping & traceroute commando uit. Code: Selecteer alles [windowstoets+r] -> cmd -> [Ctrl+Shift+Enter] Hierna: [code:1:93ce5af455]tracert www.google.nl ping www.google.nl [/code:1:93ce5af455] Voeg evt. http://www.google.nl toe aan vertrouwde websites in IE. Extra -> Internetopties -> tabblad Beveiliging -> Vink Serververificatie (https:) voor alle websites in deze zone vereist uit Mocht dit ook niets opleveren, welke melding krijg je dan precies?
Link naar reactie
Alles geprobeerd, niets heeft geholpen. Alle websites toegankelijk behalve www.google.nl tracert www.google.nl traceren van de route naar www.google.nl (204.152.194.204) via max 30 hops ping www.google.nl met 32 bytes aan gegevens 4 x timeout 100% verlies. Bij het klikken op de site in IE melding: webpagina kan niet worden weergegeven. Mogelijke acties, verbindingsproblemen vaststellen, etc.
Link naar reactie
[quote:3112e57ee6="wim van uden"]Google doet het bij mijn vader ook op zijn laptop. Niet op zijn desktop. Blijft een apart verhaal.[/quote:3112e57ee6] Wat je kan doen is de volgende 2 progjes installeren,wel eerst updaten. Laten scannen en logs posten bij Beveiliging.Een expert kan je dan verder helpen. http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html? http://www.trendmicro.com/ftp/products/hijackthis/beta/HijackThis.msi Logs dus ook posten bij beveiliging :)
Link naar reactie
[quote:d26046994f="wim van uden"]Google doet het bij mijn vader ook op zijn laptop. Niet op zijn desktop. Blijft een apart verhaal.[/quote:d26046994f] Ik neem aan via hetzelfde IP nr. bij dezelfde ISP.... Als dat zo is, wordt het inderdaad bizar, omdat het me in eerste instantie in de verte deed denken aan [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=210939&highlight=daihatsu]mijn eigen onoplosbare vraagstuk[/url]. Maar dat betreft [u:d26046994f]alle systemen[/u:d26046994f] via 1 IP nr. bij dezelfde ISP. De enige lering die ik eruit heb getrokken, is dat de wonderen in Internetland onuitputtelijk zijn. :?
Link naar reactie
  • 1 maand later...
[quote:a2ad444a1e="caine"]Kijk eens of er een vermelding staat in het hostfile waardoor de verbinding met www.google.nl niet werkt. Deze vind je onder C:\Windows\System32\drivers\etc\[/quote:a2ad444a1e] Dit zal niet helpen, want zoals hij al aangeeft, het pingen of traceren werkt wel, dus hij kan het goede IP adres krijgen. Heb je al bij proxy instellingen gekeken? Dit was ook bij mijn ouders laptop zo dat er een proxy was geïnstalleerd door een virus en dat hij daardoor bij o.a. Google raar deed.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...