Ga naar inhoud

Windows Verkenner


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:7c6898c541="derkdejong"]je bedoelt het werkbalkje snelstarten? klik rechts op de taakbalk (onderin) en kies werkbalken; schakel snelstarten in[/quote:7c6898c541] sorry, dat het wat lang duurde voor een antwoord. kon met geen mogelijkheid hier inloggen, nu eindelijk wel. Het ging alleen om het icoontje, al het andere staat wel onderin het balkje. Maar het is opgelost. Had eerst systeemherstel gedaan van een paar dagen geleden, maar dat hielp niet. Dus gisteravond weer een systeemherstel gedaan, toen van een paar weken geleden, en nu staat het icoontje er wel weer onderaan , naast de startknop (icoon). In ieder geval bedankt voor het meedenken. Nog een fijne Sint dag.
Link naar reactie
In het vervolg kun je ook de verkenner openen, desnoods met het gelijktijdig indrukken van de toets Windows (het logo teken links onder) en de E toets. Ga dan naar C:\ en dan naar de map Windows. Zoek de file explorer.exe klik hier met rechts op en sleep deze naar de snelstarten taakbalk, laat de knop los en geef aan dat je hem daar wilt hebben. Je kunt ook op Windows wereldbol links onder in je scherm klikken, klik op alle programma's, ga naar bureauaccessoires en klik daar met rechts op Verkenner. Sleep ook nu deze naar beneden zoals eerder aangegeven. Je bent nu met systeemherstel waarschijnlijk toch wel wat kwijt bv. alles wat geïnstalleerd is na die datum, dus ook windows updates. Controleer dat.
Link naar reactie
[quote:c1f2c56ab0="gertcor"]In het vervolg kun je ook de verkenner openen, desnoods met het gelijktijdig indrukken van de toets Windows (het logo teken links onder) en de E toets. Ga dan naar C:\ en dan naar de map Windows. Zoek de file explorer.exe klik hier met rechts op en sleep deze naar de snelstarten taakbalk, laat de knop los en geef aan dat je hem daar wilt hebben. Je kunt ook op Windows wereldbol links onder in je scherm klikken, klik op alle programma's, ga naar bureauaccessoires en klik daar met rechts op Verkenner. Sleep ook nu deze naar beneden zoals eerder aangegeven. Je bent nu met systeemherstel waarschijnlijk toch wel wat kwijt bv. alles wat geïnstalleerd is na die datum, dus ook windows updates. Controleer dat.[/quote:c1f2c56ab0] Oke, bedankt voor de tips.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...