Ga naar inhoud

Windows 7 internet vensters/ taakbalk uitschakelen ja/ nee?


Aanbevolen berichten

Hoi, Ik werk vaak met meerdere internetpagina's tegelijkertijd open op mijn taakbalk onderin. Ik vind alleen 1 ding super irritant in Windows 7 en dat is als ik met de muis over 1 pagina ga in de taakbalk dan krijg ik gelijk alle pagina's te zien in een klein venster. Kan ik dit ergens uitschakelen die kleine vensters met voorbeelden van de pagina's die je ziet? Uiteraard moet het tabblad wel op de taakbalk blijven staan, maar alleen het voorbeeld venster wil ik uitgeschakeld hebben.
Link naar reactie
Zie [url=http://www.blogsdna.com/2056/how-to-enable-or-disable-taskbar-thumbnails-preview-in-windows-7.htm]hier[/url]. En niet om flauw te doen, maar als je meer keus wilt [url=http://www.google.nl/search?client=safari&rls=en&q=windows+7+turn+of+preview+taskbar&ie=UTF-8&oe=UTF-8&redir_esc=&ei=ErS8S6KzENaK_AbPqbjKBg]google is your friend[/url]
Link naar reactie
Dank voor je antwoord. Ik moet eerlijk bekennen dat ik inderdaad nu vergeten ben om google te gebruiken voor dit probleem. Maar heb nu twee dingen gedaan die er in staan maar jammer genoeg heeft dit nog niet geholpen. 1: register sleutel bestand gedownload en toegepast 2: gpedit verhaal uitgevoerd.
Link naar reactie
Graag gedaan :wink:. Verder geen probleem hoor, alleen voor jezelf (dat het nu wat langer duurt) misschien.... Inhoudelijk: :P Vreemd... Om eerlijk te zijn heb ik zelf niet eens windows 7, dus even kijken zit er niet in :oops: heb je [url=http://www.winhelponline.com/blog/disable-taskbar-thumbnail-preview-windows-7/]deze[/url] al geprobeert??? of is dat wat je bedoelt met register? misschien staat [url=http://www.youtube.com/results?search_query=disable+thumbnail+preview+taskbar+windows+7&aq=f] hier nog wat voor je tussen???[/url] Ik heb nog niet echt gekeken eigenlijk, (geen tijd nu...), maar ik hoop toch dat het werkt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...