Ga naar inhoud

oud programma werkend krijgen in Win7 64 bits


Aanbevolen berichten

Ik heb een oud klein programma (legaal die draaide onder win98se me en xp) Ik wil deze gebruiken in win7 (64 bits) Nu heb ik de complabilietitsmodus aangepast, maar krijg de melding dat die niet werkt en een tekst met daarin verwezen naar 32 en 64 bits. Wie kan mij helpen om dit programma in win 7 (64 bits) opgestart te krijgen? Het programma is niet meer anagepast naar nieuwere versie en het heet On Target
Link naar reactie
Je zou Microsoft Windows Virtual PC kunnen installeren en in deze virtuele machine een 32-bit XP kunnen installeren. In de virtuele XP installeer je dan On Target. Windows Virtual PC download je via http://bit.ly/aQtHXL . Er zijn ook andere gratis virtuele machines zoals VirtualBox (http://www.virtualbox.org/) Als je de Ultimate Editie hebt van Windows 7, dan is er de zogenaamde XP Mode. Een combinatie van het eerder genoemde Windows Virtual PC en een door Microsoft geconfigureerde image van Windows XP. Dit vind je op http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/ .
Link naar reactie
[quote:af5a2e8432="bsa100"]Download your copy of: OnTarget-setup110.exe (last updated 4-30-08) werkt gewoon onder Windows 7 ultimate 64 bit .[/quote:af5a2e8432]Als een nieuwere versie toch gewoon werkt... waarom dan Microsoft Windows Virtual PC installeren? Snap ik niet, want dit voorstel van bsa100 vind ik prima.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...