Ga naar inhoud

Windows Vista- Not a valid Win32 application


Aanbevolen berichten

hoi, Ik heb een probleem laatst heb ik SP2 voor windows vista geinstalleerd. Nu kan ik op een of andere manier geen [u:4fe4195c25]nieuwe [/u:4fe4195c25]games of programmas meer draaien (De oude doen het dus nog wel).Elke keer als ik op een nieuw programma klik krijg ik de error krijg 'not a valid Win32 application'. zelf heb ik een 64 bit.... Ik heb al een aantal dingen geprobeerd om het probleem op te lossen. Zo heb ik SP2 geunistalleerd en heb ik geprobeerd hem op een andere manier te runnen via Properties->Compatibility. Ik denk dat het probleem zich wel oplost als ik mijn windows herinstalleer, maar er moet een betere oplossing zijn lijkt me. Maar omdat ik niet al te handig ben met computers heb ik geen idee wat ik dus zou moeten doen :( . help???
Link naar reactie
Het zou me verbazen als die foutmelding 'not a valid Win32 application' wordt veroorzaakt door Vista' Service Pack 2, die voor een groot deel bestaat uit hotfixes en beveiligingsupdates. Belangrijke info daarover staat overigens op de site van Microsoft in artikel [url=http://support.microsoft.com/kb/948465]948465.[/url] Over die foutmelding vond ik op het Vista forum nog wel deze Thread [url=http://www.vistax64.com/vista-general/66423-not-valid-win32-application.html]Vista Tutorial - not a valid win32 application.[/url] En check ook nog of de probleem applicaties staan vermeldt in deze [url=http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List]Windows Vista RTM Software Compatibility List[/url] Voor de games zou je nog kunnen checken in welke kleur deze staat vermeld in het gamer.nl forum in deze Thread over [url=http://forum.gamer.nl/showthread.php?t=74134]Compatible Windows Vista 64-bit games.[/url] Die zo te zien is bijgewerkt t/m 24th June 2009 at 21:10.
Link naar reactie
[quote:61db91331e="nickjop"]service pack 2 verwijderen. dan moet het lukken. want ik wacht met service pack 2 installeren omdat er nog kinderziektes inzitten.[/quote:61db91331e] vreemde opmerking . om dat er nog kinderziektes inzitten . dus elke update moet je niet installeren om dat er kinderziektes in kunnen zitten . de TS had er in het begin een back-up moeten maken . en toen pas sp2 er op te zetten . het sp2 pakket werkt zonder problemen 64bit .
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...