Ga naar inhoud

Geinstalleerd geheugen 4 Gb, maar 1 gb ingebruik


Aanbevolen berichten

werd die volle 4 gb onder het vorige besturingssysteem wél volledig herkend? wat geeft de bios aan (pc herstarten, en op (meestal) del tokkelen tot je in de bios bent)? is het qua specificaties gelijkwaardig geheugen? al eens de kast geopend en alles even losgenomen en weer helemaal goed vastgedrukt?
Link naar reactie
dat lijkt dan foute boel.... ik las tenminste nog nergens dat w7 geheugenbeperkingen heeft..... je kan nagaan welke reepjes niet goed zijn: start op met één reepje erin, doet ´ie het dan lijkt dat reepje ok, en zo werk je ze allemaal af. soms helpt ook de reepjes in een andere volgorde te plaatsen.... memtest downloaden en uitvoeren kan ook, maar duurt langer. en dan zijn er nog een paar dingetjes die soms tot wonderbaarlijke genezingen leiden: - neem de moederbord batterij een tijdje los - zet de bios terug naar de standaardwaarden (defaults); wél via exit and save de bios verlaten!
Link naar reactie
[quote:07f1769cac="Intruder"]Yep... in Vista wel herkend..kast al open gehad..en geheugen bankjes eruit gehaald en weer ingedrukt....in BIOS geeft hij aan dat er 1024MB geheugen in zit.....[/quote:07f1769cac] Tja, als het in de bios al fout gaat, reset de bios en start op. Is dat niet je videogeheugen? overigens.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...