Ga naar inhoud

Gooly

Lid
  • Aantal items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Gooly

  1. Hoe wil je dat er geen nieuwsbrieven meer naar je gestuurd worden als je geen enkel detail vermeld? Onderin de nieuwsbrief staat hoe je dat kunt wijzigen.
  2. Onder in de mails staat hoe je er van af kunt komen. Een melding als deze, zonder accountnaam of mail adres zal niks oplossen, want zelfs al zou men willen, het is onmogelijk om er iets aan te doen met alleen de informatie in deze opmerking.
  3. Bij de meesten wel, maar dat zou je bij de betreffende provider moeten informeren.
  4. Met je vinger er op drukken? Sorry maar je bent niet echt duidelijk. Wat voor Samsung heb je?
  5. Krijgt je device wel een IP adres toegewezen? Het klinkt namelijk alsof dat niet het geval is. In dat geval kan het zijn dat je device niet staat ingesteld op 'automatisch IP adres ontvangen' of dat de DHCP op je router uit staat.
  6. Alle oude vragen van het forum staan in het forum archief: http://computertotaal.nl/forumarchief
  7. Het is een beetje moeilijk te beantwoorden, want ik weet niet in welk bestandsformaat de bestanden op je harde schijf staan (ik gebruik zelf ook geen iTunes), maar de meeste bestandformaten zijn prima te converteren. En veel hoeven ook niet eens geconverteerd te worden. iTunes is b.v. ook gewoon beschikbaar voor Windows dus wie weet kan je het gewoon blijven gebruiken. Anders Google eens op "convert to MP3" (waar dan b.v. staat voor 'aac' of 'ogg') Geheid dat je dan een boel relevante informatie vindt.
  8. Kijk hier eens http://computertotaal.nl/vraag-en-antwoord/532/ik-zoek-een-gratis-virusscanner-van-avg
  9. Volgens mij kan dat niet via de V&A module ;) Zeker niet anoniem. Contactgegevens staan in de footer.
  10. In welk opzicht gelijk en in welke (html) context? Een class maken met een bepaalde breedte en achtergrond en beide kolommen dezelfde class toekennen lijkt me. Dan zijn ze altijd hetzelfde. b.v. .kolom { width: 50%; }
×
×
  • Nieuwe aanmaken...