Ga naar inhoud

duchesse

Lid
  • Aantal items

    106
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

Berichten die geplaatst zijn door duchesse

  1. Graag een beetje uitleg. Momenteel heb ik 32 GB werkgeheugen  ( HyperX Fury HX436C18FB4AK2/32 2 X 16 )

    Loont het de moeite om dit uit te breiden naar 64 GB ? Er is wel een probleem, de modules die ik nu heb, zie hierboven zijn nergens meer te vinden.  Nu had ik deze gevonden, zou dit werken ? 

    https://www.megekko.nl/product/0/1008429/Kingston-DDR4-FURY-Beast-RGB-2x16GB-3600?r=googlebeshopping&utm_source=googlebeshopping&utm_medium=cpc&gclid=CjwKCAiA5sieBhBnEiwAR9oh2tqXAywEsiLkTxh94K7FnfaIMJDgx-R8G8Cy5SDbHJGAgA3vaPzdwhoCUmsQAvD_BwE

    Mobo :  Gigabyte Z590 gaming X

    CPU : Intel I7 11700

    GPU : Nvdia 3060 Ti

    Windows 11 Pro

    Het is vooral voor ETS2 en videobewerking.

  2. Ik heb hier voor mijn vrouw een Lenovo Tab M10 FHD plus ( TB-X606F of TB-X606X ) weet niet juist dewelke. Maar nu staat daar de kindermodus op geactiveerd en ik kan die maar niet uitschakelen. Ik kan dat schuifje maar niet verslepen. Iemand een idee want nu springt ie automatisch op kindermodus en kan ze hem niet meer gebruiken.

  3. Ja en nee Alex, voor het aansluiten en laten werken uiteindelijk wel. Wat ik niet had gezien was telkens ik een bepaalde stekker instak ik een popup kreeg die ik dan moest bevestigen of negeren. Die verdween echter al na een paar seconden en omdat die speakerss ingebouwd zijn duurde het eventjes eer ik die popups kon zien. Heb dat eerder toevallig ontdekt. Blijkt dat bepaalde moederborden dat hebben andere weer niet. Maar ondertussen is die subwoofer, de printplaat die er insteekt doorgebrand vermoed ik. Want nu werkt niets meer, was ook een 2 de handse dus ja weinig verhaal natuurlijk. Ben nu bezig om het te verbouwen naar eventueel een 2.1 surround.

    • Like 1
  4. Tijdje geleden hier maar zit met het volgende :

    Ik heb me een set boxen aangeschaft van het merk Logitech type Z5500 Digitaal.

    Er zitten 3 tulip stekkers aan en ik heb die aangesloten op de pc. Groen, zwart en geel. Deze heb ik als volgt aangesloten. Groen in de Line out, zwart in de rear en geel in de  C/SUB.  Zie  bijlage. Moederbord is een Gigabyte Z590 Gaming X. Alle boxen werken, komt geluid uit dus. Maar ik had eerst gewoon de groene stekker ingestoken en dat werkte ook gewoon.

    Nu wil ik in Windows 11 via meer geluidsinstellingen  de boxen configureren naar 5.1 surround. Echter is er hier iets niet in orde want bij het testen hoor ik enkel geluid  in de linker en rechter box aan de voorkant. Geen geluid dus uit de rest van de boxen, achterkant,  subwoofer  en center. Zie bijlage. Ook zijn volgende optionele boxen aangevinkt, Centreren, subwoofer en boxen achter hetzelfde, zie bijlage. Kan er mij iemand zeggen aan de hand van laatste bijlage waar ik de stekkers moet steken. Dank U.

    Z5500-4.png

    Z5500-1.png

    Z5500-2.png

    Z5500-3.png

  5. Hallo, iemand hier die me hiermee kan helpen, hopelijk wel. In het ets2 spel, kan je je stoel, stuur spiegels enz juist zetten. Goede hoogte ver of dichtbij het stuur enz enz enz.

    Ik veronderstel dat deze settings ergens worden opgeslagen maar waar. Het zou gemakkelijker zijn om deze ergens op te slaan en bij een crash van het spel of eventueel windows kan je dit dan gemakkelijk terugzetten. Je kan natuurlijk ook, wat ik nu trouwens al doe; een volledige kopie van het spel maken maar dan duurt het zolang om het terug te zetten. Dank op voorhand.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...