Ga naar inhoud

sjaak

Lid
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

sjaak's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Hoi, Ik heb al een andere droger zoals ik het vertelde. Als u onderdelen nodig hebt of het apparaat wilt hebben, dan kan dat. Uiteraard gratis. Nogmaals hartstikke bedankt voor al uw moeite...🙏🙏🦶
  2. Droger droogt al jaren niet meer. Voor het reinigen en na het reinigen. Aantal jaren terug had ik ook pomp vlotterkamer ook gereinigd maar had ook niet geholpen. Ga geen tijd en geld meer insteken. Heb te koop gezet op marktplaats. Uiteraard met melding over de mankementen. Ik kan wel de riem vervangen maar dat neemt de hoofd oorzaak niet weg. Probleem is dat ie niet droogt. Ik ga een 4 jaar oude samsung halen DV90N62632W zaterdag. Voor 200 euro. 9kg inhoud. Ga wel eerst buiten onder de afdak schoon belazen met perslucht. Volgens eigenaar in goede staat...
  3. Ik kan wel de riem vervangen maar dat neemt de hoofd oorzaak niet weg. Probleem is dat ie niet droogt. Ik ga een 4 jaar oude samsung halen DV90N62632W zaterdag. Voor 200 euro. 9kg inhoud. Ga wel eerst buiten onder de afdak schoon belazen met perslucht. Volgens eigenaar in goede staat...
  4. Toen ik van de week alles schoon maakte was snaar in orde. Na het schoon maken toen de zij platen af zaten heb ik nog proef gedraaid. Trommel draaide en uiteraard was snaar heel. Wanneer en waarom is die stuk gegaan? Weet ik niet. Heb wel meerdere keren op test menu getest. Zou het toen gebeurt zijn. Misschien te snel geschakeld?
  5. Vandaag meter binnen gekregen. Een natte handdoek erin gedaan. Meter gaf eerst rond de 0.5 amp. Daarna rond de 1.5 amp. Zo bleef het hele tijd. Daarna afdekplaat bij compressor zijde gedemonteerd. ( had alles dicht gedaan na reinigen) Wat bleek: Dat aandrijfriem was gebroken. Trommel was blijkbaar geblokkeerd. Met de hand los gemaakt. Daarna draaide met de hand makkelijker. Weet niet waarom dit is gebeurd? Iedergeval einde oefening voor mij. Zaterdag ga ik een andere halen. Een 2e hands weinig gebruikte. Iedergeval bedankt voor al je moeite.
  6. Vandaag meter binnen gekregen. Een natte handdoek erin gedaan. Meter gaf eerst rond de 0.5 amp. Daarna rond de 1.5 amp. Zo bleef het hele tijd. Daarna afdekplaat bij compressor zijde gedemonteerd. ( had alles dicht gedaan na reinigen) Wat bleek: Dat aandrijfriem was gebroken. Trommel was blijkbaar geblokkeerd. Met de hand los gemaakt. Daarna draaide met de hand makkelijker. Weet niet waarom dit is gebeurd? Iedergeval einde oefening voor mij. Zaterdag ga ik een andere halen. Een 2e hands weinig gebruikte. Iedergeval bedankt voor al je moeite.
  7. Goedenavond, Zo'n meter besteld. Dinsdag heb ik het als het goed is. Hopende dat ik goede metingen ga verrichten omdat elektro niet mijn sterkste punt is. Als u aanwijzingen hebt? Graag. Alvast bedankt..
  8. Helaas heb ik niet zo'n meter. Het is wel jammer eigenlijk want droger is nu brand schoon en lijkt alles in showroom staat.
  9. Het is niet gelukt. Droger wordt warm maar droogt niet. Denk dat er meer aan de hand is. Misschien wel de compressor? Ik ga kijken voor een andere. U ieder geval hartstikke bedankt voor uw steun. Goed dat u er bent!
  10. Alles schoon gemaakt buiten onder het afdak. Alles brand schoon en met lucht droog gemaakt. Op test mode, stand 7 geeft E32 aan.
  11. Vriendelijk bedankt. Ga eerst schoon maken. In tussen zo'n meter aanschaffen. Daarna kijken hoe ver ik kom met meten. Droger heb ik al jaren maar heeft niet langer als 1.5 jaar goed gewerkt.
  12. Bedankt voor uw moeite nogmaals. Volgens u 1e verhaal: Op test stand 2 heb ik ventilator kunnen testen en vlotterhuis door condensaat retour gaatje gevuld. En iedere keer ging pompje aan en spoot uit het slang die ik in een emmer had geplaatst. Mijn vraag is: waar meet ik het totale stroom? Wat voor meter heb ik daarbij nodig? Mijn multimeter gaat tot 10 ampere helaas... Alvast bedankt
  13. Vriendelijk bedankt voor al uw moeite alvast! Ik had al eerder pomp, vlotterhuis schoon gemaakt. Had niets uitgemaakt. Ik zal de condensor ook demonteren om alles beter schoon te maken. Uiteraard ook de doorgangen. Zou ik nog iets aan compressor kunnen doen? Schoon maken ofzo?
  14. Goedenavond, Ik heb zelfde apparaat met zelfde storing. Op test stand 2 ventilator en condensaatpomp getest. Beide werken. Kleding wordt warm. Helaas komt geen water in het reservoir. Zou graag de oorzaak willen weten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...