Ga naar inhoud

EkedeVries

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

EkedeVries's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Ja, verder dat dat schroefje op de foto hierboven kom ik zelf niet qua 'losse' dingen helaas. Misschien dat iemand dat herkent. Anders toch het verwarmingselement loshalen binnenkort.. bedankt in ieder geval!
  2. Toch in de filter iets heel kleins gevonden. Zie foto. Soort microschroefje zonder kop, niet afgebroken want zit wel een soort platkop op. Worden deze in wasmachines gebruikt en zou die ergens losgedraaid kunnen zijn waardoor dit geluid ontstaat? Geluid is er nog steeds, eerste 15/20 min vanaf de start. Daarna niet meer, niet bij langzaam draaien en niet bij centrifugeren.
  3. Bedankt! Niets in de rand gevonden helaas. Het geluid is er niet als ik de trommel handmatig beweeg, ook niet als ik hem alle kanten op duw. Dan is het al wat minder aannemelijk dat er iets tussen zit, toch? Wat betreft het verwarmingselement verwijderen, dat durf ik zelf niet aan. Ik zal mijn vriend eens vragen of hij het ziet zitten 🙂
  4. Hoi, Mijn wasmachine (Bosch serie 2, WAB28160NL) maakt opeens een ratelend geluid. Vooral in de eerste helft van de wascyclus, bij het centrifugeren hoor je dit niet. Steeds bij het 'starten' van het ronddraaien. Vooral goed te horen op 18 sec. Weet iemand wat dit is en wat er aan te doen is? Groet!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...